Batman  gokkast – De nieuwe Batman slot is een van de mooiste en meest veelzijdige gokkasten die er de laatste tijd is verschenen. Alle bekende personages uit het verhaal komen langs: Batman, Commissaris Gordon en The Joker zijn van de partij. Zelfs de batmobiel scheurt voorbij.

Win maar liefst 2.000 muntjes op gokkast Batman

batman gokkastDe slot van Cryptologic begint met een indrukwekkende animatie waarin zowel Batman als zijn grootste vijand The Joker de hoofdrol spelen.

Het eerste wat opvalt aan deze nieuwe Batman gokkast is dat hij weliswaar uit vijf traditionele rollen bestaat, maar dat er op elke rol geen drie maar vier symbolen zijn te zien. Daardoor heeft de slot maar liefst 50 winlijnen.

Op elke betaallijn kun je een bedrag inzetten van 1 cent tot 10 euro. Het meest winstgevende symbool is The Joker. Als je 5 joker-symbolen hit, win je 2.000 muntjes. De andere symbolen, zoals het batmanlogo, de batmobiel en de bat bike leveren iets minder grote prijzen op.

Het Batman-symbool is een stacked Wild. Dat wil zeggen dat als dit symbool verschijnt een hele rol Wild kan worden. En dat niet alleen: je winst wordt ook nog eens verdubbeld bij deze Wild. Het symbool kan verschijnen op de rollen 2, 3 en 4.

Gebruik je Bat Boomerang en win de hoofdprijs op de Batman gokkast

De eerste feature levert Free Spins op. Deze worden geactiveerd als het Bat Signal op de eerste rol verschijnt en het symbool van Commissaris Gordon op rol 5 of andersom. Je krijgt dan 3 Free Spins en een van de rollen 2, 3 en 4 wordt geheel Wild tijdens deze Free Spins.

De tweede bonusfeature kan worden gespeeld als je er voor kiest om de Bonus Bet te activeren. Die kost wel tien muntjes per spin extra. Daarvoor krijg je dan ook nog een extra Wild op de rollen 2, 3 en 4.

De ‘Descent into Madness’ bonusronde begint als je het Batman Scatter-symbool scoort op de rollen 1, 2 of 3. Je gaat dan naar een nieuw scherm. Daar gebruik je je Bat Boomerang om de strijd aan te gaan met de gevangenen van de Arkham Asylum.

Als je hen verslagen hebt krijg je de kans om tegen The Joker te vechten. En dan stromen de winsten binnen. Je hebt twee kansen om hem te verslaan en zelfs als het niet lukt is er nog een troostprijs.

De Batman gokkast nu bij Royal Panda

Batman is door deze super spannende feature een echt unieke slot waarbij je continu het gevoel hebt in een Batmanfilm te zijn beland. Dat komt niet in de laatste plaats door de prachtige vormgeving. De grote winstkansen en veelzijdige winmogelijkheden doen de rest.

Deze slot wil je blijven spelen om alles te ontdekken. Tegelijkertijd valt er een heleboel te winnen. Ga dus maar snel naar het Royal Panda Casino en versla The Joker op de spectaculaire Batman gokkast van Cryptologic!