Laat je verrassen in de jungle met de slot Big Blox

big blox slotYggdrasil heeft met Big Blox wederom een hele originele slot afgeleverd. Alles is net even anders dan je verwacht. Een mooie slot die zker op je slots “bucketlist” niet mag ontbreken.

De grote maskers nemen je mee naar de tijd van de Azteken. De achtergrond is een regenwoud, waar af en toe de bladeren van de bomen dwarrelen als er weer een flink blok op de rollen verschijnt. Want dat is waar het allemaal om draait in de slot Big Blox: de Big Block feature.

Hoe win je op de Big Blox Slot

Big Blox heeft 5 rollen en 243 manieren om te winnen. De slot is beschikbaar op je desktop en op je mobiel. Je kunt spinnen vanaf 25 cent en tot 100 euro. Er zijn tien normale symbolen en één Wild-symbool. De hele slot staat in het teken van de oude culturen uit Zuid Amerikaanse vergane culturen uit de oudheid.

Naast de rollen staan twee totempalen. Ze worden verder omlijst door de Zuid-Amerikaanse jungle. De symbolen bestaan uit de bekende authentieke maskers, de een nog mooier dan de ander. De soundtrack is lekker upbeat en als de rollen draaien hoor je vooral de traditionele Latijnse-muziek. Deze slot heeft hiermee een erg origineel thema, dat bovendien heel mooi is uitgevoerd. Waarom niet vandaag nog een gokje wagen?

De waardes van de maskers gaan je muntjes opleveren op gokkast Big Blox

Het rode en gele masker zijn het meeste waard. Ze belonen je met 400 keer je inzet als je er vijf op een betaallijn scoort. In Big Blox staat de Big Block feature centraal. Bij elke spin verschijnt er ergens op de rollen een groot vierkant of een rechthoek. Alle symbolen die daarbinnen verschijnen zijn altijd identiek. De vierkanten kunnen een gebied van 2×2 symbolen omvatten, maar ook groter zijn, bijvoorbeeld 5×3. Dan wordt het hele scherm bedekt!
big blox slot winst

Scoor de Big Block Wild en win 3.888 keer je inzet

Het Wild-symbool is het gouden masker met Wild erop. Het vervangt zoals altijd alle symbolen, maar als je geluk hebt profiteer je van een Big Block Wild. Als de Wild binnen een vierkant verschijnt, kunnen de winsten flink oplopen. Als een 3×3 blok Wild wordt, krijg je 3 rollen die compleet Wild zijn.

Bij de slot Big Blox kun je met elke spin maar liefst 3.888 keer je inzet winnen. Dat gebeurt als je een Big Block Wild hit over alle rollen. Dat is natuurlijk gigantisch! Daarmee heeft gokkast Big Blox een aardig hoge variantie, iets wat Yggdrasil de laatste tijd wel vaker doet. Verwacht dus niet dat je al te vaak wint, maar als het geluk aan je zijde is, kun je wel in één keer een enorm bedrag winnen. Ben je benieuwd geworden naar deze creatieve en spannende slot? Probeer hem dan nu direct in het Betchan Casino! (Speel hier)