De meeste mensen kunnen er alleen maar van dromen, maar Sara is het overkomen: ze won de jackpot. Een onbeschrijflijke ervaring, zo vertelt ze aan ons.

“Mijn favoriet is de Mega Fortune”

“Ik ben dol op de progressieve jackpotgames. Ze geven me net dat beetje extra spanning, waar ik zo van houd. Het liefst speel ik lekker op zo’n ouderwetse gokkast, waarbij ik dan langzaam de teller van de jackpot zie oplopen. Mijn favoriet is wel de Mega Fortune gokkast. Met zo’n naam kan het bijna niet meer misgaan, zou je denken. Ik moet zeggen: het heeft lang geduurd, maar dan heb je ook wat.

Progressieve jackpotgames de potentiele rijkmakers!

Ik speel de progressieve jackpotgames al een hele tijd. Soms een beetje te veel zelfs. Gelukkig komt mijn vriend me dan van boven halen. Dan gaan we een lekker glas wijn drinken en vergeet ik de jackpot voor even. Hij zegt altijd: de kans dat je door de bliksem wordt geraakt is groter.

mega fortune gokkastNou ik heb nu wel bewezen dat dat onzin is. Afgelopen zondag zat ik de hele middag al leuk te spelen. Ik had even geblackjackt en wat roulette gedaan, maar uiteindelijk kom ik dan toch weer uit bij mijn lievelingsjackpotje. En na twee rondjes al, was het raak. Ik gilde zo hard, dat de kat van schrik de vissenkom omgooide. Je begrijpt het: chaos alom. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het moment dat ik de jackpot won, zal ik nooit meer vergeten. En mijn vriend was ook dolblij. Hij heeft meteen een account aangemaakt. Ja, hij wil natuurlijk ook zoveel winnen.

Het precieze bedrag ga ik niet noemen. Ik wil geen slapende honden wakker maken, maar laat ik het zo zeggen: je kunt er een tijdlang lekker van leven. En dat ga ik dus ook doen. Ik heb mijn afschuwelijke baan opgezegd. Niet dat ik stop met werken, nee ik ben graag lekker bezig. Maar ik ga nu eerst eens uitzoeken waar mijn hart ligt. Ik wil ontdekken wat mijn passie is.

Vroeger kon ik erg goed tekenen bijvoorbeeld. Misschien dat ik daar iets mee wil. Lekker schilderen en dan een eigen galerietje, zoiets. Of ik ga boeken schrijven of kleding ontwerpen, iets creatiefs in elk geval. Het is fantastisch dat de jackpot me deze kans heeft gegeven. En ik ga er met volle teugen van genieten. Daarnaast blijf ik natuurlijk lekker doorspinnen. Ik heb nu een mooi bedrag om mee te spelen!”

Naschrift redactie

Het blijft altijd leuk om verhalen te publiceren van gewone mensen zoals jij en ik die met het wagen van een gokje hun leven resoluut een andere wending kunnen geven. Wij wensen Sara heel veel geluk met haar nieuwe leven en haar fantastische prijs!