dark joker rizes slotDe eerste gokkast, The Jokerizer, uit de Joker serie van Yggdrasil is in alle online casino’s mateloos populair bij echte liefhebbers van video slots. De gokkasten bouwer kon dus geen betere zet doen, dan een waardige opvolger ontwikkelen. En dat is zeker gelukt. The Dark Joker Rizes Slot is een bloedstollend spannende slot game, die je niet mag missen.

Speel nu de bloedstollende The Dark Joker Rizes slot

Zo gauw de 2de slot in de Jokerizer serie start, word je meegesleept door de opzwepende, angstaanjagende maar prachtige muziek. Je weet meteen waar je bent: in de duistere wereld van de The Dark Joker. Hij lijkt in niets op zijn vrolijke broertje uit The Jokerizer. Nee, deze Joker is evil.

De vlammende doodshoofden langs de rollen, de behekste symbolen, deze gokkast bezorgt je de rillingen…en mooie winsten hopelijk.

Dat kan in deze slot bijna niet misgaan. Winnen is doodeenvoudig. Hit je de Joker drie keer op de rollen, dan krijg je direct een Mystery Win. En dat is niet zomaar een klein prijsje. Je wint er tussen de 1.000 en 6.000 muntjes mee. Dat is flink winnen dus. Probeer de Dark Jokerizer slot bij Vera&John – klik hier!

Vier redenen om direct te gaan spelen

  1. Mysterie win mogelijkheden op heel veel spins
  2. Bonus re-spinnen en re-spinnen
  3. Spinnen met gegarandeerde joker
  4. tot 6000 munten winnen

dark joker rizes gokkast
dark joker rizes spelen

Op gokkast The Dark Joker Rizes regent het Mystery Wins

Na je Mystery Win word je meteen doorgeleid naar de Jokerizer Mode. Daar wacht het grote geld. Voor 20 muntjes ga je los op de rollen en deze keer heb je aan 2 Joker-symbolen genoeg voor een Mystery Win van maximaal 6.000 keiharde munten!

Maar op een gegeven moment wil je ook wel eens wat anders dan zo’n Mystery Win. Zorg dan dat je de Mystery Win Bonus Spin te pakken krijgt. Dan gaan alle rollen waarop geen Joker is verschenen nog eens draaien. De winst vliegt jouw account in!

En als dat nog niet genoeg is, heb je altijd nog de Guaranteed Joker Spin. Deze sticky Joker krijg je voor 200 muntjes en staat op de middelste rol. De winnende combo’s vliegen je om de oren met deze gegarandeerde Joker.

En zo blijf je maar winnen in deze duivels goede slot. Yggdrasil heeft met The Dark Joker Rizes waarschijnlijk een nieuwe hit te pakken. Het thema, de slot zelf en de muziek maken deze gokkast tot een pareltje.

Wat spelers vooral zal aanspreken is dat de slot gewoon recht toe recht aan is, maar dat het allemaal wel klopt: de winstkansen zijn goed, het spel zit leuk in elkaar en het thema is spannend.

Iedereen die de Jokerizer geweldig vindt, zal The Dark Joker Rizes slot ook enorm kunnen waarderen. Wij in ieder geval wel! Nieuwsgierig geworden? Speel deze fantastische slot nu bij Vera&John!