Dit zijn de vijf populairste muziek gokkasten

speel de slots van KISS tot Jimi Hendrix

Top artiesten en bands met hun eigen gokkast

muziek gokkastenSlots met een bekende band in de hoofdrol zijn waanzinnig populair. Dat is niet zo gek, je kunt naar je favoriete muziek luisteren en spinnen tegelijk. De laatste muziekslot die is verschenen is Motörhead van NetEnt.

Ook deze slot gaat ongetwijfeld weer scoren. Er zijn nog vijf andere gokkasten met een legendarische muziekgroep in de hoofdrol. Kiss, Megadeth, Guns N’ Roses, Dolly Parton en Jimi Hendrix.

Wat is er nou leuker dan slots spelen en tegelijk ook nog eens wat van je favoriete rocknummers te horen? Gled winnen natturlijk! Ja inderdaad, een leuke gokkast spelen, je favoriete muziek luisteren en dan ook nog eens de jackpot binnenslepen… dat is toch wel het droom scenario. Wie weet lukt het jou op één van de volgende music-slots?!

Guns N’ Roses music slot

Guns N’ Roses is een geweldige video slot van NetEnt met 5 rollen en 20 winlijnen. De slot bevat adembenemende animaties en graphics die het thema van de gokkast perfect weergeven.

Daarnaast hoor je op de achtergrond de grootste hits van deze legendarische band. Bovendien heeft deze slot hele winstgevende en innovatieve features en bonussen, zoals de Encore Free Spins, Appetite for Destruction Wilds, Legend spins en nog veel meer.

guns-n-roses-slot

Megadeth muziek gokkast

Megadeth maakt thrash metal. De Amerikaanse band trekt daarmee een heel specifiek publiek aan. De slot van Leander is daarentegen voor een veel bredere doelgroep.

Laat je verrassen door de muziek en profiteer ondertussen van mooie features, zoals Wilds, Mega Nudge Feature, Bonus Intro, Hangar 18 en een Head Crusher Multilevel Bonus. De winsten zullen binnenstromen terwijl de muziek uit je speakers dreunt.

megadeth videoslot

Dolly Parton muziek slot

Dolly Parton is ’s werelds meest gelauwerde country-zangeres. Een slot over de Amerikaanse diva mocht dan ook niet in dit rijtje ontbreken. Leander heeft van Dolly een kleurrijke mooie slot gemaakt, al ontbreken echt bijzondere animaties en graphics.

Wel zijn er een paar fantastische features, zoals de Dolly Extended Wilds, de Butterfly Super Extra Wild Feature, Dolly’s Wheel of Wealth Bonus, “9 to 5” Free Spins Bonus, Heartbreak Express Bonus en de Dolly’s Album Bonus. Met zoveel bonussen moet winnen wel lukken!

dolly parton muziek slot

KISS videoslot

Iedereen kent de geweldige Amerikaanse rockband KISS. Ze hebben meer dan 40 miljoen platen verkocht alleen al in de VS. De video slot van NetEnt die op de populaire band is gebaseerd bevat naast de grootste hits twee sets rollen.

De eerste bestaat uit 5 rollen, 4 rijen en 25 winlijnen en de tweede heeft 5 rollen, 12 rijen en 75 winlijnen. Het thema is perfect uitgewerkt. Elk symbool en elk geluid draagt bij aan de sfeer van de slot. KISS zit verder vol met makkelijk te activeren speciale features die je grote winsten opleveren. Waarom vandaag niet even proberen?

kiss muziek slot

Jimi Hendrix muziek speelautomaat

Jimi Hendrix is de tweede slot uit NetEnt’s Rocks’ trilogy en uiteraard gebaseerd op misschien wel de beste gitarist ter wereld. De video slot ziet er echt geniaal uit vol pastelkleuren en levendige animaties. Je kunt bovendien genieten van de bekendste nummers van de muzikant, zoals ‘Foxy Lady’ en ‘Purple Haze’.

Ondertussen profiteer je van speciale features, zoals de Purple Haze Feature, Red Guitar Re-Spin, Crosstown Traffic Free Spins, Little Win Free Spins en nog veel meer. Dit is een gokkast die je bij blijft. Niet alleen vanwege de muziek, maar ook doordat je heel veel kunt winnen. Gokken en luisteren naar de legendarisch rockheld die virtuoos was op de gitaar!

jimi hendrix muziek gokkast

Gokkasten en muziek

Muziek (of liever gezegd toeters & bellen) zijn één van de essentiële spelelementen van een goede gokkast. Als de muziek niet bij het thema past of simpelweg niet goed genoeg dan gaat dat irriteren. Zeker voor de mensen die wat langer spelen. Nu kun je natuurlijk het geluid uitzetten maar dan zijn ook de geluidseffecten bij het winnen en dergelijke niet meer te horen. Dus laat het geluid lekker aan.

Zekere als je op één van de muziek gokkasten van hierboven gaat spelen. Dan klinkt het winnen jou als muziek in de oren!