dracula slotDracula slot – Wij hebben al heel wat spannende slot games langs zien komen, maar niet vaak zaten we zo op het puntje van onze stoel als met de slot Dracula™. Wij kunnen je vertellen dat de schrik er goed in zit als je een paar keer Dracula van je scherm ziet spatten en zijn vleermuizenvriendjes zien er ook niet erg aardig uit. Maar voor de liefhebber is dit absoluut een topper. Hij is nu te spelen bij Vera&John online casino!

Dracula Slot een echte kaskraker

De Dracula™ slot is tot stand gekomen door een samenwerkingsverband van NetEnt en Universal. De slot is gebaseerd op de befaamde Universal Studio’s Monsters films. En eigenlijk is deze gokkast nog veel enger dan de film. Dus horrorfans opgelet: dit is een game om van te watertanden.

dracula slot spelenDirect spelen – klik hier!

Houd je zenuwen in bedwang op de Dracula™ slot

Natuurlijk zijn er al eindeloos veel slots uitgekomen met een horrorthema en ook daarbij praatten we over hoe spannend en sensationeel ze waren. Toch is de slot Dracula™ echt anders. Dat komt deels door de indrukwekkende 3D-animaties die daadwerkelijk angstaanjagend zijn. Ook de andere symbolen zijn spannend en de muziek vergroot alleen nog maar het effect. Een ander belangrijk aspect dat deze gokkast zo goed maakt, is het groot aantal geweldige features. Dus niet alleen Dracula zorgt voor opwinding ook de rinkelende muntjes vergroten de actie.

Even een opsomming van wat er allemaal gebeurt in deze slot:

  • Ten eerste is er de Bat feature. Je snapt het al, daarbij komen de vleermuizen om de hoek kijken. De boze Dracula verandert, poef, in een zwerm fladderende vleermuizen. Als ze weg zijn gevlogen zijn er op de rollen een aantal gelijke symbolen over gebleven en die maken de winnende combo’s wel heel gemakkelijk!
  • De Free spins ronde is de tweede feature die je niet wil missen. Hier hoort een klein verhaaltje bij. Dracula is namelijk niet alleen maar een kwade genius, hij heeft ook nog gevoel en wel voor zijn verloren liefde Mina. Jij kunt ze weer bij elkaar brengen door de stacked symbols van Dracula en Mina tegelijk te hitten. En daarvoor word je dan door het gelukkige koppel beloond met de free spins ronde. Het leuke van deze ronde is dat bij elke spin automatisch de Bat feature start.
  • Daarnaast is er nog een Stacked Wild die de hoogste winnende combo vervangt en waarbij je ook nog eens twee spins cadeau krijgt. Dat wordt cashen!

Dracula Slot helemaal volgepropt met extra goodies!

Profiteer van de wild symbols, stacked wilds en free spins in deze mega spannende slot. In combinatie met de griezelig goede graphics laat deze gokkast je nooit meer los. Je speelt de slot Dracula™ nu bij Vera&John. Open hier je account en begin met…. Brrrr!