Haal het kind in jezelf naar boven in de slot Theme Park: Tickets of Fortune

theme park slotTheme Park gokkast –  De nieuwste slot van NetEnt zal ongetwijfeld herinneringen oproepen aan de kermis van vroeger. De draaimolen, grijpautomaten en andere bekende kermisattracties zijn allemaal van de partij in deze vrolijk gekleurde slot. En met maar liefst 7 bonus features valt er ook nog eens een heleboel te winnen. Theme Park: Tickets of Fortune is nu te spelen bij Vera&John

Theme Park Spins al vanaf een kwartje!

De slot heeft 5 rollen en 50 betaallijnen en kan worden gespeeld op zowel desktop als mobiel vanaf 25 cent per spin. De grootste prijzen zijn te winnen met de 7 klassieke kermisspellen die je kunt spelen. Zorg dus dat je de grootste prijs grijpt, alle blikjes omgooit en de eendjes omschiet.

Ondertussen profiteer je ook nog van stacked wilds in de vorm van achtbaankarretjes. HIt je er drie of meer dan wacht je een gigantische winst. Als je een winnende combinatie scoort, verschijnen er kermisprijzen als knuffelberen en pluche konijnen in het scherm.

Maar uniek aan deze game zijn natuurlijk de 7 bonusfeatures. Om te beginnen de grijpautomaat. De grijparm verschijnt op de vijfde rol in het hoofdspel en grijpt onder de rollen een pluche speelgoedbeest waarmee je een cash prijs wint.

Theme Park Gokkast direct spelen – klik en speel

theme park gokkast
*of bekijk de video

Golden ticket zijn de scatters

De golden tickets zijn het scatter symbool. Drie of meer activeren het Ticket Wheel. Je mag minstens drie keer aan het wiel draaien om zoveel mogelijk tickets te verdienen. Je kunt ook nog meer spins verdienen. De tickets worden dan gebruikt voor een van de hieronder beschreven bonusfeatures.

Gooi de blikken om en vang alle vissen in de slot Theme Park: Tickets of Fortune

Blikken eenden schieten

In de Duck Shoot feature ga je zoals de naam al zegt eendjes schieten. Je mag vijf keer een poging wagen om cash prijzen te onthullen. Na elk schot gaat de multiplier omhoog tot een maximum van x4. In de Fishing feature moet je vissen aan de haak slaan, die ieder een cash prijs bij zich hebben. Hengel dus zo’n hoog mogelijke winst bij elkaar.

De traditionele Kop van Jut

Bij de Sledge Hammer feature mag je je spierballen laten zien. Sla met de hamer om een bel te laten rinkelen in de top van de toren. Hoe hoger je komt, hoe hoger uiteraard je winst zal zijn.

Ballen gooien… maar dan anders

De Skee Ball feature vereist enige behendigheid. Je moet de bal in diverse gaten gooien. Je kunt maxinaal een x20 multiplier winnen. Je herinnert je ook vast nog wel de op elkaar gestapelde blikken op de kermis die je om moet gooien. Deze keer krijg je geen knuffel als je ze allemaal om gooit, maar een dikke vette cash prijs.

Heb jij kracht voor de boksbal?!

Tenslotte is er nog de Punch Bag feature. Hoe harder je in de zak beukt hoe meer je wint. Dus laat zien wat je kan op deze vrolijke NetEnt kermis. Geniet van kleurrijke symbolen en enorme cash prijzen op de gokkast Theme Park: Tickets of Fortune

Bonussymbolen vol verrassingen in de Theme Park Slot!

Nog één ding: let op het bonussymbool op de vijfde rol. Daarmee kun je een bonuswiel spinnen met multipliers, alle bonusfeatures en toegang tot het Ticket Wheel. Dat is een heel lucratief symbool dus! Theme Park: Tickets of Fortune is een geweldige nieuwe game waarmee NetEnt flink heeft uitgepakt. Zelden zitten er zoveel originele bonusfeatures in één slot.

Probeer hem nu gratis bij Vera&John – klik hier!