De ontwikkeling van video slots gaat razendsnel. Technologie, design en spel inhoud worden steeds geavanceerder. De games zijn tegenwoordig een feest om naar te kijken. Evolution is de nieuwste game van Netentertainment en een nieuwe mijlpaal in deze ontwikkeling. Wij zijn al fan, jij binnenkort vast ook.

Speel direct op de Evolution slot hieronder!

Evolution slot

Creatief hoogstandje die nieuwe Evolution Slot

De Evolution slot is een juweeltje, één van de meest creatieve video slots ooit. Het spel heeft de evolutietheorie als thema en dat is prachtig doorgevoerd. Als je begint met spelen, bevind je je in een onderwater wereld met allerlei vreemde wezens. Hoe meer punten je haalt, hoe meer de wezens evolueren.

Zo beland je steeds in nieuwe werelden, maar als je free spin rondes voorbij zijn, val je met de knal van een vallende meteoor terug in de vorige wereld. Als je het spel speelt, waan je je onderdeel van de evolutie van de natuur en dat is indrukwekkend. Het voelt bijna alsof je naar een film kijkt. Dat komt naast de verbluffend knappe graphics ook door de geweldige muziek. Aan alle details is gedacht.

De Evolution levert spelinhoudelijke topprestatie en free spins

Evolution slotMaar niet alleen in grafische zin is dit spel uitzonderlijk, ook spelinhoudelijk is het vernieuwend en verrassend. Spelers roepen altijd om meer free spins. Nou, die krijgen ze bij Evolution in overvloed. Het mooie is dat ze niet geïntegreerd zijn in het spel zelf. Als je een bonusronde krijgt, kom je in een nieuwe wereld terecht.

De rollen en de symbolen krijgen een andere kleur. Je krijgt de free spins als je minstens drie free spinsymbolen in elke lijn ziet. Je krijgt tien free spins voor drie free spin symbolen.

Tijdens de free spinrondes kun je nog meer free spins winnen. Dan ontdek je ook meteen de fantastische evolutiefunctie. Daarmee veranderen de gewonnen symbolen in symbolen met een hogere waarde. Zo win je nog meer met elke spin. Evolution is op die manier van het begin tot het eind superspannend en je winst kan oplopen tot enorme bedragen. Speel hem vandaag en win – klik hier!

Hoogste winstkansen met deze nieuwe Netent gokast

Evolution heeft 25 vaste inzetlijnen. Deze worden verdeeld over vijf rollen en drie rijen. Je kunt spinnen tussen de 50 cent en 125 euro. En je kunt 44.000 munten winnen met maar één spin. Je winstkans neemt verder toe met de wild symbolen. Alles bij elkaar heeft Evolution de beste winstkansen van alle video slots tot nu toe.

Zoveel winnen doe je nergens, win tot 44000 munten in één keer!!

Wij hebben het spel een flinke tijd gespeeld. Je kunt je er echt dagen mee vermaken. Ten eerste wil je het spel bekijken. Het is zo mooi gemaakt dat je alles gezien wil hebben. Ten tweede zijn er zoveel free spins te winnen dat je steeds maar weer weer door gaat spelen. En ten derde blijft het gevarieerd. Je verveelt je geen moment. Zoals gezegd: wij zijn fan, jij ook al?

Direct naar de overige gokkasten? klik hier!