Soms kom je woorden te kort om een nieuw gokkast te omschrijven de Extreme is zo’n kast. Tsjonge jonge zeg wat een ervaring beleef je als deze video slot speelt. De Extreme gokkast is hét paradepaardje die de populaire Starburst gokkast waarschijnlijk van de eerste plaats zal gaan verdrijven.

Naast aansprekende (en vooral frisse) kleuren en symbolen is de kast gewoon lekker “speelbaar”. Geen ingewikkelde formules, bonuslevels of rare spelletjes… nee gewoon gokken zoals gokken bedoelt is. Kies je niveau waar je op wilt spelen, dit kan al vanaf 0.01ct en druk op de Spin knop.

Extreme gokkast direct gratis spelen!

Extreme tot in het extreme zullen we maar zeggen

Extreme kan niets anders betekenen dan “extreem” dat weten we allemaal en er gaan heel wat extremen op voor deze kast. Zoals al eerder geschreven hij (is een gokkast eigenlijk mannelijk?!) is heerlijk om te spelen, geeft als een gulle gever en is voor iedere portemonnee bereikbaar. Of je nou voor een paar cent wilt spelen of dat je €50 per spin in wilt zetten je kunt altijd geld winnen met deze kast. Uiteraard zijn de uitbetaling wel gerelateerd aan je inzet maar ook met lage bedragen kun je toch pittige cash geld prijzen innen.

Belangrijke punten voor een gokkast en de speler

Veel mensen vragen vaak “wat is er belangrijk aan een gokkast?”, drie dingen;

  • Lekker veel geld winnen
  • Waar voor je geld qua speeltijd
  • Op tijd je winst uit laten betalen

De Extreme kast geeft je ze allebei. Alhoewel, een garantie lekker veel geld winnen heb je nooit. En ook als liefhebber van gokkasten is het zaak dat je op tijd laat uitbetalen. Wat we vaak horen van mensen die nooit winnen is dat ze ook nooit laten uitbetalen. Stel nu je wilt voor €100 euro gokken en je staat op een geven moment op €200 of meer dan moet je dat gewoon lekker uit laten betalen want dan heb je 100% winst. Er is geen enkele andere manier waarop je zo snel je geld kunt verdubbelen.

Natuurlijk is het verleidelijk om proberen er €300, €1000 of nog meer van te maken maar je loopt in je enthousiasme dan wel het risico dat je alles verliest. Dus als je niet laat uitbetalen heb je geen verlies maar heb je niet op tijd je winst gepakt.

Wild symboles zijn ook echt wild

Op de middelste rij (er zijn er 5) kun je de wildsymbolen verwachten. Een soort ijzeren ijsblokjes die, als je er drie opgestapeld hebt, je direct free spins geven. De wild is eigen lijk een soort joker die je voor alle andere symbolen kunt gebruiken. (Dat doet de Extreme speelautomaat natuurlijk automatisch voor je!)

De ijsblokjes geven de multiplier

DE ijsblokjes met de kersen erin geven je een multiplier en als er een vraagteken instaat dan kun je in combinatie met het wild symbool direct een multiplier op je free spins verwachten. Een heerlijke combinatie dus.

Brandende ijsblokjes geven veel free spins

Als je de juiste combinatie hebt van de brandende ijsblokjes met de verschillende symbolen dan kun je ineens 30 free spins ontvangen. En in deze “vrije rondes” gebeurt het allemaal, dus zorg dat je ze pakt en bouw je winstbedrag lekker gratis uit!

Conclusie:

Met alle het “geweld en bombarie”waarmee de afgelopen maanden heel veel nieuwe slot online zijn gepresenteerd heb ik nog niet het gevoel gehad dat je met de Extreme gokkast wel kunt ervaren. Deze kast zit gewoon heel erg goed in elkaar en is daarom meer dan aan te raden. Echte “value for money”, eenvoudig, goede verhouding tussen gratis rondes en multipliers en de Extreme ziet er lekker fris uit (het oog wil tenslotte ook wat!).

Van mij krijgt deze kast een 9+ en geloof dat krijgen niet veel gokkasten van mij. Probeer hemzelf hierboven helemaal gratis of ga hem voor echt geld spelen bij VeraJohn.