Overal Foxies (vosjes) in de nieuwste video slot van NextGen. Ze springen door het beeld, ze zijn op jacht en bovenal: ze winnen. En winnen is niet zo moeilijk in dit heerlijke spel. Er zijn talloze mogelijkheden in deze prachtige 3D animatie slot. Zo heeft het spel 5 rollen met 25 winlijnen, free games, random bonusrondes en een Superbet optie.

Speel de Foxin Wins direct, helemaal gratis!

foxin wins gokkast

Win 2000 munten met de wilds op deze gokkast

Het wild symbool is een vos in een mooi pak. Bij 2 wilds win je 10 muntjes, bij 3 krijg je er al 200, voor 4 wilds ontvang je 500 munten en hit je er 5, dan krijg je maar liefst 2000 munten. Dat is spannend! Al is het alleen al, omdat een vos letterlijk achter het symbool tevoorschijn springt om het symbool wild te maken.

Speel deze kast bij VeraJohn Casino – klik hier!

Foxin Wins Free Spins

Maar hiermee zijn we er nog lang niet. Wanneer je 3 of meer Scatter symbolen hit, krijg je 10 free games met dubbele prijzen. En de Free Spins zijn de “money makers”! De free games optie kan elk moment weer actief worden (de zogenaamde re-trigger functie). Dus dat maakt het spel extra leuk, superspannend en niet geheel onbelangrijk… winstgevend! Maar is dat nog niet genoeg voor jou, dan is er de Superbet om je inzet te vergroten en een Gok-optie, waarbij je mag gokken op kaarten.

Ga jij de Leprechaun leeg schudden?!
foxin wins Foxin Wins heet niet voor niets zo. Er zijn nog meer mogelijkheden om te winnen. Wat dacht je van de Random Bonus om je account eens lekker op te vullen.

Er zijn er twee: Foxy Funds en Leprechaun Shakedown. Daarmee win je altijd extra na een betaalde spin. De Foxy funds zijn extra munten die je krijgt van het spel. Maar op willekeurige momenten is er ook nog de Leprechaun Shakedown.

In een nieuw scherm moeten spelers op jacht naar de Leprechaun. Als je hem hebt gevangen, mag je hem helemaal leegschudden. Alle punten gaan direct je account in. Dit extra spelletje is leuk om te doen en het kan flink wat opleveren.

Foxin Wins gokkast, spannend en veel win mogelijkheden

De Foxin Wins speelautomaat is met name spannend vanwege de vele mogelijkheden om te winnen. Je kunt extra geld inzetten met de speciale Super Bet functie (die uniek is op de online gokkasten van Nextgen) voor extra winsten en de bonusgames zorgen voor nog meer variatie. De slotsgame ziet er natuurlijk ook goed uit. Genoeg redenen dus voor een rondje spinnen bij op de Foxin Wins gokkast.