Soms komen er nieuwe slots uit en denk je: wow, dit is echt vernieuwend, anders en spannend. Fruit Warp is zo’n slot. Het hele concept van de gokkast wordt op zijn kop gezet. Het is leuk, innovatief en ook nog eens heel winstgevend. Een game die je wil spelen dus!

Vera&John heeft Fruit Warp net uitgebracht. Het spel is ontworpen door Thunderkick en het thema is fruit. Niet heel spannend zul je misschien denken, maar het gaat bij dit spel niet om het interessante thema, maar om de uitwerking ervan.

Speel Fruit Warp hieronder direct gratis!


Fruit Warp gokkast

De symbolen vliegen op je scherm in de video slot Fruit Warp

Fruit Warp heeft geen draaiende rollen die allemaal netjes naast elkaar op een rijtje staan. Er zijn negen symbolen die lukraak op je scherm worden gegooid en daar dan in de lucht blijven hangen. Fruit Warp lijkt daardoor helemaal niet meer op een gokkast, maar veel meer op een vrolijk computerspel. De fruitsymbolen zien er ook geweldig gelikt uit. Het hele spel ademt vernieuwing. De animaties zijn super vormgegeven en de soundtrack geeft precies de juiste fancy vibe.

Er is genoeg te winnen bij gokkast Fruit Warp

Maar hoe win je dan muntjes, vraag je je misschien af. Want dat is natuurlijk wel waar het om draait: valt er wat te winnen? Nou, zeker wel. De basis is heel simpel. Verschijnen er drie dezelfde symbolen op je scherm dan heb je prijs.

Maar er valt natuurlijk meer te verdienen. Daarvoor heb je wel minimaal vier gelijke symbolen nodig. Dat gebeurt gelukkig vaak genoeg. Je krijgt dan een re-spin van de overgebleven symbolen. En hopelijk komt er dan nog een gelijk symbool bij. Je hebt dan in totaal bijvoorbeeld vijf aardbeien. Daarmee kom je in de Fruit Mode. Dat is het bonusspel van Fruit Warp. Er zijn negen verschillende bonusspellen, voor elke fruitsoort een.

Je wil eigenlijk steeds zoveel mogelijk hetzelfde fruit hebben. De sappige symbolen leveren bergen muntjes op en die worden ook nog eens vermenigvuldigd. Hoe groot je multiplier wordt kun je zien in de multiplier meter.

Wil je nog meer winnen? Profiteer dan van het hartsymbool. Dat is een extra leven. Je mag dan nog even langer in de Fruit Mode spinnen. (Speel direct >>> klik hier!)

Fruit Warp slot spelen bij vera&John Casino

Vera&John heeft met Fruit Warp een gegarandeerde hit in huis gehaald. Naast de originele manier van spelen, valt er ook genoeg te winnen. Het spel brengt wat meer variatie in de toch vaak wat eenvormige gokkasten. Nu kun je ook eens een winstgevend gokspelletje spelen, dat er niet uitziet als een fruitautomaat. Zo wordt spinnen nog spannender!