De gokkast Joker 8000 is een klassieke fruitautomaat uit Scandinavië. De uitbetaling is hoog, zoals het een goede gokkast betaamt. Verder is het gewoon spannend spinnen in drie verschillende levels.

Je kunt heel makkelijk switchen tussen verschillende inzetten en je bepaalt altijd zelf hoe je je muntjes besteedt. Deze gokkast is recht toe recht aan, maar doet wel heel goed wat hij hoort te doen: lekker spinnen. Dat spreekt vrijwel iedere gokliefhebber wel aan.

Jij kiest hoe je fruitautomaat Joker 8000 speelt

Het hoofdspel wordt gespeeld op drie rollen met 5 betaallijnen. Je inzetten zijn tussen 10 cent en 10 euro. Hit je een winnende combinatie dan begint het feest pas echt. Je kunt dan kiezen voor een spannend bonusspel: de kaartversie van kop of munt. Simpel, maar altijd leuk. Je kunt ook gewoon doorgaan met spinnen. Dan verzamel je nog meer muntjes. De keus is aan jou!

Op een gegeven moment denk je misschien dat je wel even genoeg muntjes hebt. Misschien wil je het hogerop gaan zoeken? Dat kan! Druk nog eens op de spinknop, dan start de Supermeter mode. Daarbij win je nog grotere prijzen!

Bij Joker 8000 valt vooral heel veel te winnen. Ben jij ook zo nieuwsgierig?
Probeer deze fruitautomaat dan snel bij Vera&John.

De Bonus features van deze fruitautomaat zijn super

Als er een winnende combinatie verschijnt in het hoofdspel, dan kun je ervoor kiezen om de bonusgame te gaan spelen. Dat hoeft natuurlijk niet. Als jij gewoon zin hebt om door te spinnen, moet je dat vooral doen.

Maar voor wie het leuk vindt, is er zoals gezegd een kaartspel. Daarbij knippert er een lichtje RubyJoker8000_bigheen en weer tussen een rode ruiten kaart en een zwarte schoppen kaart. Maak een keus door op een van de buttons te klikken. Wie weet win jij flink wat extra muntjes en je kunt het altijd weer proberen.

De Scandinaviërs hebben van Joker 8000 een superstrakke game gemaakt. De gokkast heeft een hele klassieke vormgeving maar oogt toch modern.

Het hoofdspel en de Supermeter mode worden in hetzelfde scherm gespeeld. Dat maakt Joker 8000 helder en recht toe recht aan.

  • De betalingstabellen zijn verlicht en geven duidelijk aan in welke mode je aan het spelen bent.
  • Het hele spel is zo ingericht dat je makkelijk kunt spelen en niet te veel hoeft na te denken. Bovendien zijn de winstkansen bijzonder hoog.

Dat maakt Joker 8000 tot een heel geschikt spel voor de ware liefhebber. Dus houd je van lekker gokken en veel winnen, dan moet je zeker Joker 8000 eens proberen. De gokkast is nu beschikbaar bij Vera&John.