Ik houd van poker, in alle soorten en maten. Maar tegenwoordig ben ik verslingerd aan videopoker. Wat is dat leuk zeg. Het is veel gemakkelijker dan andere soorten poker en je hebt ook niets te maken met tegenstanders. Het gaat tussen jou en de computer. En het mooie is: ik win.

Geld winnen met online video poker

geld winnen video pokerGisteren zat ik weer eens de hele avond te spelen. Ik was in een vrolijke bui. Mijn vriendin belde om te zeggen dat ze vrij heeft gekregen om naar de kroning van Willem-Alexander en Maxima te gaan. Dat vind ik echt te gek. Het moet heel bijzonder zijn om dat mee te maken.

Ik begon met spelen op vrij lage limieten. Dat doe ik eigenlijk altijd. Het gaat toch om de lol en ik word nogal chagrijnig als ik veel verlies dus dat houd ik zoveel mogelijk binnen de perken. Maar de laatste tijd gaat het echt supergoed, dus ik dacht: laat ik vanavond voor één keer eens wat hoger gaan spelen.

Nou, bingo dus. Ik bleef maar winnen. Ik nam ook veel risico. Dat moet ik er eerlijkheidshalve bij vertellen, maar het pakte goed uit. Ik hitte full houses, flushes, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Zo lekker is dat. Alles lijkt ineens zo gemakkelijk.

Beste video poker casino met de meeste kasten en varianten

video poker spelen

Een leuk avondje winnen met gokken

In totaal heb ik bijna €1000 gewonnen.

Dat moet gevierd worden. Ik reserveer direct een tafel in een geweldig restaurant. Daar wil mijn vriendin al tijden heen. Wat zal ze blij zijn. Ik heb ook een heel mooi horloge gezien. Die moet ik eigenlijk gewoon hebben. Wow, wat is het toch leuk om geld te winnen. Dit zijn dingen die ik anders nooit had gedaan.

Online video poker spelen

Met videopoker weet je het nooit. Je kunt zomaar ineens een berg geld winnen, maar het ook zo weer kwijt zijn. Dat maakt het spannend maar kan natuurlijk ook een beetje frustrerend tegelijk zijn. Zeker voor iemand die niet tegen zijn verlies kan zoals ik. (Ach maar wie vind verliezen eigenlijk wel leuk?!) Voor nu ga ik maar eens even flink genieten van de winst en dan is er morgen weer een dag.

Als je zelf wilt winnen met Video poker dan kun je op deze video poker site heel veel tips en informatie vinden over de juiste strategie voor de diverse videopoker kasten.

Daarnaast kun je ook via onderstaande video meer leren over het spelen en winnen met video poker