Las Vegas was nog nooit zo dichtbij

Las-Vegas-Fever-SlotLas Vegas Fever is de nieuwe geweldige videoslot van Sheriff Gaming. Met dit spel heb je echt het gevoel dat je achter een gokkast in Vegas zit met alle glitter en glamour die daarbij hoort.

“Die heerlijke Vegas vibe houdt je uren in zijn greep..”

Las Vegas Fever combineert de klassieke gokkast met de moderne kenmerken van een video slot. Dat maakt het spel erg aantrekkelijk. Zo speel je op een echte Vegas fruitautomaat en wordt je ook omringd door alles wat met Vegas te maken heeft. De slot ziet er dan ook erg gelikt uit en de muziek past er perfect bij. En zeg nou zelf, wie heeft er nou niet stilletjes de droom om ooit nog eens echt in Vegas achter één van de miljoenen slots te staan en een super jackpot te winnen?!

Opvallend veel winst uitbetaald aan spelers?

Daarnaast is de slot ook een echte winstmachine. Je kansen om de gokkast te laten rinkelen zijn erg groot als je gaat gokken op deze slot met 15 lijnen, 4 rollen en een bonus multiplier rol. In het basisspel zijn veel stacked symbols, die je winstkansen vergroten. Maar het mooiste van het basisspel is wel de vijfde rol. Als je een winnende lijn maakt, begint deze rol te draaien. En daar komt altijd een mooie verrassing uit, zoals een mystery bonus of een multiplier. En dit is uiteraard weer te merken in je bedragen want wij vragne ons echt af of er opvallend veel winst uitbetaald word aan spelers?! Het lijkt er in elk geval wel op.

-> -> -> Las Vegas Fever slot direct spelen KLIK HIER!

De multiplier is groot en gaat je echt geld opleveren. Maar de mystery bonus is misschien nog wel beter. Als je die hit, mag je aan het rad van fortuin draaien. De hoofdprijs daarbij is een 10 keer multiplier.

Sheriff games, razend populair bij speelautomaten spelers

Veel Sheriff games hebben een click me spel. Dat is altijd leuk, maar bij Las Vegas Fever is hij echt geweldig. Als je drie Las Vegas Fever logo’s krijgt, dan ga je een kaartspel spelen. Je zit aan een tafel waarop een aantal kaarten omgedraaid liggen. Je mag kaarten blijven kiezen tot de ‘collect’ button in beeld komt. Dan heb je gegarandeerd een flinke winst te pakken.
Verder is er nog een free spin ronde, die ook weer erg winstgevend is. Hij start als er drie fruitautomaat symbolen verschijnen en wederom komt het rad van fortuin tevoorschijn om je free spins nog eens te vermenigvuldigen.

Bekijk hier een voorproefje van de ultieme nieuw slot

Al met al is Las Vegas Fever slot een zeer opvallende game, hij zit erg goed in elkaar en ziet hij er strak uit. Daarnaast zijn de vele winstkansen ook erg aantrekkelijk. Het is dus zeker de moeite waard om eens een gokje te wagen op deze spannende video slot.