Je hebt hem vast al zien staan in onze rechterkolom onder het kopje “allernieuwste gokkast”, de Goldslam gokkast! De makers van Sheriff Gaming hebben goed geluisterd naar de wensen van de spelers en zijn eindelijk op de markt gekomen met een kast waar je behoorlijk wat leuke uurtjes op door kunt brengen.
Goldslam gokkast

Goldslam gokkast tot €25 per spin, win €25.000!

Zoals je zelf kunt zien het plaatje van de kast hierboven leveren drie zevens je 25,000 op en dat is wel even meer dan dat je op de de ouderwetse Random Runner gokkast kunt winnen. (Dit is 200)

Ook het spelen zelf is ook voor de thrillseeker interessant. Ben jij man/vrouw die niet voor dubbeltjes wil spelen en zelfs voor een euro niet gaat zitten achter een kast dan is de Goldslam fruitautomaat een kast voor jou. Elke spin kan je tot 25 euro spelen. En dan “tis het wel uhh een pittig spelletje” zou Edgar uit Crediteuren-Debiteuren zeggen!

Hoe te winnen en met welk symbolen?!

Heel simpel gewoon zoveel mogelijk Gouden Zevens (7) op en rij scoren. Dat klinkt uiteraard makkelijker dan dat het is want de gouden nummer 7 symbolen komen alleen voor op de middelste drie rijen. Maar drie barren levert je ook al 10.000 op en de andere geldprijzen zijn ook indrukwekkend te noemen.

Quitte of dubbel spelen en je winst verhogen

Eigenlijk weer eens een gokkast waar je ouderwets op kunt verdubbelen door het simpele kop-of-munt principe. Rechtsonder zie een sterretje en het cijfer 1 staan. Als je een prijs hebt dan gaan deze afwisselend snel knipperen en dan kun je door middel van de knoppen met dezelfde symbolen proberen om het symbool te stoppen op jouw keuze. Heb je het goed dan verdubbelt je prijs, zit je er naast dan hoor je glasgerinkel.

Uniek op de Goldslam gokkast is het wildsymbool

Integenstelling tot de klassieke fruitautomaten heeft de Goldslam kast ook een wildsymbool. Dit symbool kun je ebruiken (lathans dat doet de kast zelf voor je) om een te proberen een winnende combinatie te krijgen zonder dat het je speelpunten of geld kost.

Het wild symbool is alleen beschikbaar op de middelste rol en staat voor alle andere symbolen op de speelautomaat. Dus ook de zogewilde Gouden Zevens!

Winnen met de Goldslam kast doe je op alle lijnen die van links naar rechts en van boven naar beneden uitbetalen. De hoogste van je winst is altijd on verhouding tot je inzet. Als je het maximale uit deze kast wilt halen zul je dus ook het maximale bedrag per spin in dienen te zetten. Maar dat hoeft niet!

Ook voor een dubbeltje per spin kun je al duizenden euro’s winnen. Zeker als Vrouw Fortune je een beetje gunstig gestemd is. Dan kun ook jij winnen op de Goldslam gokkast van Sheriff Gaming.