De Gorilla Go Wild gokkast is een van de leukste slots die de laatste tijd is uitgekomen. NextGen Gaming is er in geslaagd om een originele, grappige gokkast te ontwikkelen, die bovendien bomvol zit met spannende features. Gorilla Go Wild speel je nu bij Vera&John!

Op Gorilla Go Wild gokkast maak je kennis met Gary, de gekke gorilla. Zijn moves swingen de pan uit en hij is altijd in voor een lekkere banaan. En dat is waar jij er bij komt. Gary wil graag de bananenhemel bereiken, maar dat kan hij niet alleen. Daar heeft hij jouw hulp bij nodig. Samen met hem duik je diep de jungle in op zoek naar bananen…en naar muntjes natuurlijk. Ondertussen swing je mee op de grooves van de gorilla.

Speel vier geweldige features op de Gorilla Go Wild gokkast

gorilla go wild gokkastGorilla Go Wild is niet alleen goed voor je humeur, maar ook voor je portemonnee. Er zijn weinig slots met zoveel te gekke features als Gorilla Go Wild. Hit je drie of meer symbolen van een tempel dan kom je in Gary the Gorilla’s feature kingdom terecht. In dit koninkrijk zijn vier features en jij wil ze natuurlijk allemaal spelen.

  1. Mega-rilla multiplier!
  2. Gary’s Kingdom
  3. Gorillionaire Win Spins
  4. Stay Wild

Zo kun je beginnen met de mega-rilla Multiplier feature. Het is heel simpel: je krijgt 10 free spins en telkens als je een Wild symbool scoort, gaat de multiplier met 1 omhoog tot maximaal 10x. Dat is lekker cashen toch?!

Maar er is meer te doen in Gary’s kingdom. Wat dacht je van Gorillionaire Win spins? Deze is succes gegarandeerd. Je krijgt namelijk 10 free spins die elk altijd winst opleveren en die winst wordt bovendien nog eens verdubbeld. Laat dat saldo maar oplopen!

Op gokkast Gorilla Go Wild geniet je van eindeloze free spins

En als je dan toch bezig bent, ga dan meteen door naar de Stay Wild feature. Bij deze 10 free spins is elke Wild een sticky Wild, die ronde na ronde op de rollen blijft zitten. Tenslotte is er nog een laatste feature in deze geweldige action-packed slot. Je krijgt nog maar een keer 10 free spins alsof het niets is, maar deze keer laat Gary een bord zien met daarop een symbool. Komt dit symbool in de volgende rondes op de rollen dan verandert hij in een wild. Je begrijpt wat dat betekent: WINNEN!

gorilla go wild spelen

Wij hebben deze slot nu een avondje gespeeld en zijn er helemaal aan verslingerd geraakt. Al die features, de vrolijke gorilla, de heerlijke muziek, het is allemaal erg goed gelukt in deze slot. De actie houdt nooit op en dat is niet alleen leuk, maar het levert ook voortdurend winsten op en als je eens een keer niet wint, dan zit je zo weer in een feature met 10 free spins. Daar zorgt Gary de Gorilla wel voor. Ben jij ook benieuwd naar die swingende aap speel dan vandaag nog de Gorilla Go Wild gokkast?