Spectaculaire gokkast Grim Muerto uit Mexcio

grim muerto videoslot van Play-n-goEr klinkt opgewekte Mexicaanse muziek, maar de symbolen zien er een stuk grimmiger uit, al bedoelen ze het goed, Amador, Tauro, Fernando en Vincente. De vier bijzondere leden van de mariachi band in de slot Grim Muerto maken er op hun manier een feestje van. Dus geniet van de tonen van trompet, accordeon, viool en vihuela én scoor die 250.000 muntjes.

Play-N-Go video slot over de “Dag van de Doden”

De gokkast Grim Muerto van Play ’n GO verwijst eigenlijk naar de Mexicaanse Dag van de Doden in november, maar ach waarom niet nu deze dag vieren, moeten ze bij Play ’n GO gedacht hebben. En terecht, we hadden niet willen wachten tot november op deze fantastische slot. Naast de vreemde bandleden heeft deze gokkast vooral heel veel winstkansen te bieden.

Er zijn Expanding Wilds en Free Spins in overvloed. Mocht het dan allemaal toch niet lukken dan is er altijd nog de Second Chance Bonus. Een waar prijzenfestijn kan jouw deel worden!

Wilds in overvloed op gokkast Grim Muerto

De vihuela, een speciale Mexicaanse gitaar, is het Wild-symbool. Die vervangt zoals altijd de gewone symbolen. Maar met deze Wild is iets bijzonders aan de hand, want als hij verschijnt in de door de griezelige El Marco Siniestro gemarkeerde rol, dan wordt het een Expanding Wild. En we weten allemaal wat dat betekent….winnen, winnen en nog eens winnen!

Maar dit feestje is nog lang niet afgelopen. Het gaat pas echt los als je minstens drie Scatter-symbolen hit in de vorm van het Boek van de Doden. Dan start namelijk de Free Spins Bonus. Je krijgt maar liefst 10 Free Spins en een Extra Wild-symbool in de vorm van een van de bandleden. Opnieuw zal El Marco Siniestro ten tonele verschijnen en deze keer twee tot maximaal vijf rollen aanduiden. Hij zorgt er voor dat je Wild-symbolen kunnen transformeren tot Expanding Wilds, zodat jij nog meer winnende combo’s kunt hitten.

Mocht je nog niet genoeg Free Spins hebben, dan kun je er altijd nog meer winnen. Zorg dat er 1, 2 of 3 Scatter-symbolen verschijnen tijdens de Free Spinrondes en ontvang respectievelijk 3, 6 of 10 Free Spins extra. Dit kan maar blijven doorgaan tot je het maximale aantal van 250.000 muntjes hebt gewonnen.

Grijp je tweede kans op de slot Grim Muerto

Tenslotte is er nog een mooie back-up: lukt het je niet om 3 Scatters te scoren dan krijg je nog een kans. Heb je er 2 gehit dan wordt de Second Chance-bonus geactiveerd. Je mag een van de vier bandleden kiezen. Die leveren 2 of 10 keer je inzet op óf een derde Scatter-symbool, waarmee je toch nog je Free Spins wint.

Op de slot Grim Muerto valt er dus een heleboel te winnen. Met alle Wilds, Free Spins en Scatter-symbolen kunnen de muntjes binnenstromen. In combinatie met het opgewekte muziekje en de bizarre bandleden is dit een gokkast die je zeker eens moet proberen.

Grim Muerto is nu beschikbaar bij Vera&John.