Vandaag zin om miljonair te worden?! Pak dan eens €25 en ga daar mee spinnen op de Hall of Gods gokkast! Je hebt geen garantie maar ach voor €25 een kans op 2 miljoen euro maken is niet verkeerd natuurlijk. De Hall of Gods videoslot van Netent is echt een waanzinnige kast. Veel mogelijkheden om in te zetten en maar liefst een driedubbele jackpot!

Hall of Gods gokkast met drie dubbele jackpot

Het verhaal achter deze videoslot, met 5 rollen, gaat over de Noorse Mythologie van Goden en Sagen. Het serpent Midgard kom je tegen in de wilds (die ook nog eens uitbreiden) en de “Raven van Odin” vertegenwoordigen het scattersymbool. Als je drie van die Raaf symbolen hebt dan start je de “Pak en Win” functie waarmee je symbolen kunt manipuleren voor meer kans op winst.

Bonus spel op de Hall of Gods slot

Net als bij alle videoslots van Netent heeft deze kast natuurlijk ook een bonusspel. Je kunt dit activeren door drie hamers van Thor (God van de Donder) te krijgen. Zodra je deze hebt start het bonusspel en heb je de hamer van Thor nodig om schilden kapot te slaan want daaronder zitten drie jackpots of een geldbedrag.

En met een beetje geluk kon dit geldbedrag wel eens in de miljoenen gaan lopen. Kun jij je voorstellen dat op een saaie woensdagmiddag in eens miljonair gaat worden?! Natuurlijk is de kans klein en is er geen enkele garantie maar je kunt al voor een tientje spelen… wat let je om het eens te proberen?! Pak die jackpot vandaag nog!

Hieronder kun je de slot met miljoenen jackpot uitproberen!

Nieuwe Casino spellen