Ik begin de dag met een kraslot. Dat vind ik leuk. Ik loop langs het postkantoor bij mij om de hoek, koop een paar loten voor de lol en kijk meteen of ik prijs heb. Die korte spanning: heb ik prijs of niet? Dat geeft een beetje pit aan je dag. En het fijne is, dat je heel vaak een kleine prijs wint. Dan heb je in ieder geval je lot weer terug verdiend.

Regelmatig speel ik ook met duurdere loten. Die koop ik altijd later op de dag via internet. Ik vind het leuk om op bepaalde tekenen te wachten. Niet dat ik er echt in geloof, maar je moet je keus ergens op baseren, dus dan wacht ik af wat er op een dag gebeurt en daar pas ik mijn lot op aan.

Soms zijn alle tekenen goed: mijn haar valt perfekt in de krul, mijn kinderen zijn lief en ik haal de krant met de goede kant boven uit de brievenbus. Nou, als dan ook nog de hond mij een knuffel geeft, dan denk ik: dit is zo’n dag, waarop ik een flink lot ga kopen.

Probeer zelf eens een kraslot op internet, het is gratis!

online krasloten

Kleur van de dag is bepalend voor mijn krasloten keuze

Ik laat het type lot graag afhangen van de kleur van mijn kleding. Heb ik die ochtend op gevoel een rose rok aangetrokken dan kies ik voor de Spaarvarken2 loten. Die zijn goedkoop, maar ik koop er dan meteen 20 en wie weet win ik €25.000!

Briljant zwart krasloten

Vaak draag ik zwarte jurkjes. Die kleden zo mooi af. Gelukkig hebben ze loten, die daar precies bij passen. Deze loten heten Briljant Zwart. Daar kun je maar liefst €500.000 netto mee winnen. De loten kosten dan ook een tientje per stuk. Dat is voor de sjieke dagen, zullen we maar zeggen. Ach, vaak koop ik ook gewoon andere loten.

Online krasloten, kopen er is voldoende keus!

online kraslotenJe denkt misschien: leuk al die loten, maar ze kosten veel geld en je wint toch nooit echt veel. Dat is dus niet zo. Zoals eerder gezegd win ik vaak kleine prijzen en het is goedkoper dan een pakje sigaretten tegenwoordig. Daarnaast kun je met online krasloten nog geld winen ook en met roken niet!

Zo blijft het een betaalbare hobby, maar eens in de zoveel tijd win je een grote prijs en daar kun je dan ineens hele leuke dingen meedoen. Ik was nog maar een week aan het spelen en toen won ik zomaar €7.500 met een Krasloten Multipack! Daarin zitten verschillende loten. Zo spreid ik mijn kansen een beetje.

Krasloten jackpot winnen kan ook!

Maar €7.500, dat is een bedrag. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn kinderen zeiden nog: mam, moet je nu alweer loten kopen. Ik zei: ja, mama mag ook een hobby. Nou, en één die een stuk meer opbrengt dan die hopeloze pianolessen voor mijn a-muzikale kroost. Het zijn bepaald geen Wibi’s.

Van het geld ben ik eerst eens lekker gaan shoppen. Gewoon voor mezelf: een paar goede laarzen, een fantastisch blauw glanzend rokje en nog een paar dingen. Daarna heb ik natuurlijk toch voor de kinderen een heel erg leuk kado gekocht en ik ben lekker uit eten geweest met mijn man. Sindsdien hoor ik niemand meer over: mam, ga je nu weer loten kopen. Nee, mam mag tegenwoordig haar gang gaan. Lekker krassen dus!