Jack Hammer 2 – Jack is back!

De video gokkast met misschien wel de meeste winlijnen is Jack Hammer 2. Dit spel kent maar liefst 99 verschillende winlijnen en dat zijn er veel meer dan gemiddelde spellen waar je rond de 25 winlijnen zit. Er zijn verder vijf rollen met elk drie rijen winstkansen hoog. De lay out van het spel is gebaseerd op cartoons en ziet er goed uit. De afbeeldingen bestaan uit verschillende personen waarvan Jack Hammer de hoofdrolspeler is.

Super jackpot van bijna €500.000

jack hammer 2 gokkast

jack hammer 2 gokkast

De jackpot van Jack Hammer 2 staat altijd op 495.000 euro, een enorm bedrag dus wat dit spel ook erg aantrekkelijk maakt. Deze Jackpot kan je winnen door vijf Jack Hammer symbolen te verzamelen. Verder zijn er natuurlijk nog meer prijzen te winnen maar deze winsten zijn ‘gewoon’ en dit gaat over enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s. Het is echter de vaste Jackpot wat dit spel zo spannend maakt om te spelen aangezien er dus altijd kans is om een half miljoen euro te winnen, wat zou jij hiermee doen?

Hoe speel je de Jack Hammer 2 videoslot

Het spelen van Jack Hammer 2 gaat erg gemakkelijk. De lay out ziet er niet alleen goed uit maar het is ook simpel en effectief want meteen is duidelijk, zelfs voor de beginner, hoe dit spel gespeeld moet worden. Het is nu ook mogelijk om speciale wildsymbolen tegen te komen tijdens de free spins die je kunt verdienen. Deze verschijnen alleen tijdens de ronde waarin je gratis spins kunt verdienen. Hoe kan je dan weer in deze ronde terecht komen? Dat kan door het gratis spins symbool tegen te komen wat ook wel de afbeelding is van een sidderaal in dit spel. Vijf symbolen staat al voor tien gratis spins en elke symbool erbij laat uw gratis aantal spins alleen maar harder oplopen.

Sticky Wins op de nieuwe gokkast

Sticky Wins zijn erg handig en je kunt er veel geld mee verdienen, Als je een winnende lijn hebt of als je drie gratis spins symbolen hebt gewonnen dan kun je deze activeren. Vervolgens blijven de winnende symbolen vast staan waardoor er een volgende ronde mog meer kans is om te winnen. Je kunt van deze Sticky Wins net zo lang gebruik maken totdat je de ronde verloren hebt. Dit is een unieke mogelijkheid wat je bij bijna geen enkele ander videoslot ziet. De Jack Hammer 2 slot moet je daarom zeker ook eens spelen!

jack hammer 2 videoslot

jack hammer 2 videoslot