Hij is al weer een tijdje uit en nu al een ongekend succes de JackHammer2 gokkast. Waar de eerste versie van deze video slot binnen no-time de wereld veroverde bleef zijn jonger broertje niet achter. En het lijkt er zelfs op dat deze slot zijn voorganger binnen niet la te lange tijd voorbij gaat streven.

Direct de Jackhammer 2 gokkast spelen!

Jackhammer2 gokkast

Wat moet je doen in de Jackhammer gokkast?

Jack Hammer2 is een gokkast met 5 rollen en 25 winlijnen. (niet progressieve) De videoslot van de makers van NetEnt staat dus op zichzelf. Het thema van deze videoslot is een afgeleide van de retro jaren 30. En de karakters kunnen zo weggelopen zijn uit de bekende comic strips die je in die jaren had.

De rollen vormen zijn een soort van een pagina van een stripboek uit die beruchte jaren in Amerika, zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien.

Jij stapt in de huid van de bekende super speurder en privé detective “Jack Hammer”. Het merendeel van zijn tijd is Jack bezig met het speuren naar de geheime acties van de helse Dr. Wuten. Als je de rollen zo weet te bespelen dan lijkt het net of je het avontuur echt beleeft. Het is een heftig avontuur dat je nog eens een behoorlijke zak met geld op kan leveren.

De details en symbolen van de Jackhammer 2 gokkast

  • 5 rollen
  • 25 winlijnen
  • Min munteenheid: 0.01
  • Max munteenheid: 1.00
  • Munten per lijn: 10
  • Jackpot: 10.000 munten
  • Wild symbolen, Scatter symbolen
  • Free spins

Speel direct op de Jackhammer2 gokkast en pak je bonus bij Klaver Casino – KLIK HIER!

JackHammer2 (overigens een geregistreerd merk van de Netentertainment groep) heeft een inzet tabel die oploopt van €0.25ct tot €250.- en je kunt hem spelen in de flashversie. (Direct in je browser te spelen, je hoeft niks te downloaden)

Alhoewel je helemaal in het avontuur op kunt gaan hoeft dat niet natuurlijk. Als jij de Jackhammer2 gewoon als een gokkast wilt spelen en geen zin hebt in een virtuele fantasiewereld dan leent deze videoslot zich daar uitstekend voor. De symbolen die je winnende punten op kunne leveren zijn o.a.; een zeppelin, een rinkelende telefoon een koffiemok, een achtervolgings-scene uitgevoerd door auto’s en nog veel meer.

Als je 5 winnende symbolen op een rij ontvangt dan kun je tussen de 10 en 30 free spins winnen. Het aantal gratis spins dat je wint is afhankelijk van de combinatie van symbolen. Het symbol met de letters “pow” is de joker en deze staat voor elk van de andere symbolen die je kunt verzamelen. (behalve voor de scattersymbolen!)
Bekijk hieronder een voorproefje van de nieuwste gokkasten sensatie