Jungle Jim El Dorado

Microgaming zet weer zijn beste beentje voor!

Ga op een winstgevend avontuur met Jungle Jim!

jungle jim el dorado slotJungle Jim El Dorado is een unieke slot met een bijzonder mooi uitgewerkt thema. Jungle Jim is een levendige avonturier die er voor zorgt dat jij de schatten van de jungle vindt. De rollen bestaan uit vallende symbolen van parels, robijnen en smaragd, die je enorme winsten gaan opleveren.

Met de slot Jungle Jim El Dorado heeft Microgaming een echt pareltje gemaakt. Vooral de knappe vormgeving springt in het oog. De regen die tussen de spins door valt, de zoemende insecten rond het hoofd van Jungle Jim en het regenwoudgeluid op de achtergrond brengen deze game echt tot leven. Je gaat met Jungle Jim diep in de jungle op zoek naar El Dorado, de geheime stad van goud.

Scoor multipliers en Free Spins op gokkast Jungle Jim El Dorado

Jungle Jim El Dorado heeft 5 rollen en 25 winlijnen. De slot is te spelen op zowel laptop als mobiel en tablet vanaf 25 cent per spin. De slot heeft twee grote features. Met de Rolling Reels feature kun je blijven winnen en elke winst doet de multiplier stijgen tot een max van x5.

Als je een winnende spin scoort, dan verdwijnen alle winnende symbolen en verschijnen er nieuwe op de lege plekken. Daarmee kun je opnieuw een winnende combo maken. Zolang je wint krijg je nieuwe Free Spins en bij elke winst gaat je multiplier met 1 omhoog.

3.680 keer je inzet winnen met Jungle Jim El Dorado

Er is ook nog een Free Spins feature waarbij je 10 Free Spins krijgt als je 3 Scatters scoort ergens op de rollen 1, 2 en 3. Ook hierbij is er een multiplier. Alleen deze keer loopt hij veel sneller op: bij elke winst stijgt de multiplier met 3 tot een max van x15!

Bovendien krijg je nog eens 10 Free Spins als je tijdens de feature weer 3 Scatters hit. In totaal kun je op de slot Jungle Jim El Dorado maar liefst 3.680 keer je inzet winnen!

En het manipuleren van gokkasten, zoals je hebt kunnen lezen in een vorig artikel op onze site, is niet eens nodig.

jungle jim el dorado direct spelen

Deze slot is een must voor iedereen die van de wat meer verhalende slots houdt. Je gaat in Jungle Jim El Dorado echt op avontuur in de jungle en op zoek naar de schatten van de verboden stad. Het thema komt geweldig tot leven. Door de unieke aanpak van de slot met de bonus features en de vallende symbolen krijg je nog meer het idee van een computergame.

Deze games gaan overigens steeds vaker de plaats van traditionele gokkasten innemen. Ben je benieuwd geworden naar die heldhaftige Jungle Jim, speel de El Dorado versie van deze slot dan snel bij Royal Panda!