Soms komen er van die spellen uit, waarvan je meteen weet dat ze een hit zullen worden. Jurassic Park Online Slot Game is er zo een. De slot van Microgaming in samenwerking met Universal Studio’s is fantastisch vorm gegeven en heeft vele spannende features. Hij is nu uit bij Vera&John.

Jurassic Park Online Slot Game zit vol met filmfragmenten

Zo gauw je de game aan klikt, waan je je 65 miljoen jaar terug in de tijd, in het tijdperk van de dinosauriërs. Ze lopen net als jij door een donker bos en dat is best spannend. Vooral omdat er allemaal echte filmelementen zijn gebruikt. Dat maakt de slot ook zo mooi: alle hoofdpersonen zijn aanwezig en alle grote dinosaurussen doen mee.

Het mooie is dat bij deze gokkast de dino’s je vriend zijn. Je moet zoveel mogelijk dezelfde dinosymbolen proberen te hitten. Alle soorten leveren weer een andere speciale feature. In totaal zijn er vijf verschillende dinosaurussen die jou extra bonussen kunnen opleveren en er zijn maar liefst 243 manieren om te winnen.

Speel de Jurassic Park slot hieronder gratis!


Jurassic Park gokkast

Zoveel speciale features, je kunt bijna bijna niet verliezen

Houd vooral de reusachtige Tyrannosaurus Rex in het oog. Het grote monster is ergens in het bos verborgen, maar af en toe komt hij tevoorschijn. Dan gaat het T-Rex Alert en krijg je 35 extra wilds gedurende 6 spins. Dan kan de winst je bijna niet meer ontgaan.

Met de vele Wild en Scatter symbolen maak je van jou muntjes snel een hele berg. Hit je bijvoorbeeld drie of meer scatters dan krijg je alvast 12 free spins. Daarmee kun je alle kanten op, maar in ieder geval ga je winnen. Er zijn allerlei multipliers en wild rollen. Het spel gaat helemaal los en jij bent degene die daar erg blij van gaat worden.

In het begin bepaalt het spel welke bonus wordt geactiveerd. Al snel zul je ontdekken dat je zo je voorkeuren hebt. Het mooie is dat je na 25 free spins dan ook zelf mag gaan bepalen welke bonus jij het leukst vindt.

Je zult snel ontdekken hoe schitterend dit spel gemaakt is. Als er winnende combinaties vallen, komt de Jurrassic Park Slot Game tot leven. De spannendste filmscènes komen terug in het spel en zorgen er voor dat je aan het scherm gekluisterd blijft. De geweldige achtergrondmuziek doet de rest.

Jurrassic Park Online Slot Game is een waardige toevoeging aan de Jurrassic Park serie. Elke gokkast liefhebber zal dit spel van begin tot eind willen uitspelen. En het ziet er niet alleen fantastisch uit, ook de winstkansen zijn enorm. Speel nu als een van de eerste Jurrassic Park Online Slot Game bij Vera&John!