Tijd om weer eens de laatste slot games door te nemen, waaronder de Laser Fruit slot game. Het leuke aan video slot games is dat er bijna dagelijks nieuwe leuke spellen worden geïntroduceerd met voor ieder wat wils. Voor de fans van video slots is een nieuwe game altijd weer leuk vanwege een nieuw thema of nieuwe spelfeatures. Met de al genoemde Laser Fruit slot game speelden we even wat verder.

Review Laser Fruit slot game

Laser Fruit slot gameDe Laser Fruit slot game is erg leuk omdat een op zichzelf klassiek slot thema – de authentieke fruitautomaat – ineen leuk nieuw jasje is gestoken. De naam Laser Fruit is goed gekozen want de originele fruitsymbolen worden met heldere laserstralen in het spel geplaatst. Ook de glasheldere soundtrack zorgt voor een moderne aankleding van deze slot met 5 kolommen en drie rijen. De machine gaat van start met 243 winlijnen maar dat veld kan gigantisch uitdijen dankzij de blauwe lasers. Als die hun werk hebben gedaan kan de Laser Fruit slot game maar liefst 60 466 176 verschillende wincombinaties hebben. Het spel combineert een RTP van 96.02 procent met een hoge variantie en daarmee is het een spel voor de echte slot liefhebbers. Zeker een keer het proberen waard dus, de Laser Fruit slot game.

Bekijk de video voor meer uitleg over de Laser Fruit Slot

Andere leuke slot game: Gustavo El Luchador

Naast zo’n frisse fruitautomaat variant als Laser Fruit, ben ik zelf ook erg gecharmeerd van slot games die een thema hebben dat bij een specifiek land of cultuur hoort. Via slot games maak je op die manier vaak kennis met gebruiken of feesten die wij helemaal niet kennen.

Een leuk voorbeeld daarvan is de Gustavo El Luchador. De spelfiguren in deze 5×3 video slot van spelmaker PearFiction deden bij mij geen belletje rinkelen in eerste instantie. Het spel is geïnspireerd op het populaire Mexicaanse worstel event Lucha Libre.

Het is jouw rol om een mager Mexicaans mannetje – Gustavo – steeds verder te laten komen bij dit worsteltoernooi. De typisch Mexicaans symbolen als cactussen, tequila en taco’s zorgen in het spel voor de laagste uitbetaling. De Luchadors geven een medium uitbetaling en de hoofdprijs ligt natuurlijk te wachten als Gustavo zelf op het scherm verschijnt.

Last but not least Archangels: Salvation van NetEnt

In het aloude thema van engelen en demonen heeft NetEnt met Archangels: Salvation weer een schitterende game ontwikkeld. Naast de bekende grafische hoogstandjes die we van NetEnt kunnen verwachten, is de bijzondere spel layout met 6 kolommen en maar liefst 12 rijen erg boeiend om te spelen bijvoorbeeld bij Kroon casino.

Het thema goed en kwaad is doorgezet tot en met de features want er is zowel een heaven als een hell feature die worden getriggerd door hotspots op het scherm. Samen met de 2×2 wilds, de 16 wilds die op het scherm kunnen verschijnen en de 25 free spins die je tegelijkertijd kunt winnen, hebben de makers weer een typisch staaltje NetEnt kwaliteit geleverd. Een aanrader dus.

Meer nieuwe slot games deze week?

Kijk ook eens naar The Royal Family van Yggdrasil, een vrolijk cartoon-achtig thema. Of voor de voetballiefhebbers, The Striker Goes Wild van de minder bekende spelmaker Eyecon. Welk thema je voorkeur ook heeft, er is voor iedere fan wekelijks wat nieuws.