Niets winnen op gokkasten? Daar denkt Thomas heel anders over. Hij won maar liefst €50.000 met een avondje spinnen. Hij zit nu op de Seychellen te genieten van een mojito in de zon. We spraken hem via de telefoon.

Interview met winnaar van bijna €50.000

Hij kan het zelf nog maar nauwelijks geloven. “Ik kijk hieruit over helderblauw water en de ober brengt me net een lekker hapje. Het is ongelooflijk. Ik kwam nooit verder dan Spanje. Het is bizar dat je zo’n bedrag op een avond kunt winnen. Ik speelde gewoon zoals altijd, om een paar cent. Meestal probeer ik dan een paar verschillende gokkasten. Nu bleef ik wat langer hangen bij Amsterdam Masterplan, omdat het zo’n spannend thema heeft. Later speelde ik nog wat Evolution. Die game is zo mooi en interessant. Daar blijf ik bij terugkomen.

Starburst gokkast een goede keuze

10 free spins StarburstMaar dat waren niet de spellen waar ik mee won. Na Evolution, wilde ik nog even lekker doorspinnen en dat doe ik dan vaak met Starburst. Nou, wat je lekker doorspinnen noemt. Ik begon met lage bedragen, maar ik bleef maar winnen, dus toen dacht ik: weet je wat, ik zet eens wat meer in. Dat doe ik echt bijna nooit en dat doe ik ook alleen zolang ik in de plus sta. Ik heb een vast bedrag waar ik mee speel elke maand en daar wil ik niet over heen gaan.

Maar daar hoefde ik me dus geen zorgen over te maken deze keer. Elke euro die ik inzette, veranderde in goud. Het was fantastisch. Na ongeveer een half uur spelen had ik een klein dipje. Ik wilde bijna stoppen en gaan genieten van de winst. Maar ik ging toch nog even door, ook omdat mijn vrouw nog niet thuis was. En een paar uur later had ik bijna €50.000 gewonnen.

Groot feest want wat ga je doen met zoveel geld?!

Toen mijn vrouw thuis kwam, was ze natuurlijk ook door het dolle heen. We stonden te springen in de woonkamer. Het flesje champagne voor speciale gelegenheden kwam mooi van pas. We hebben een flink feestje gebouwd. De hele nacht waren we plannen aan het maken. Want wat ga je doen met zoveel geld? We besloten een deel van de winst aan de hypotheek te besteden. Van het andere deel zijn we nu lekker aan het genieten. En op de parkeerplaats van het vliegveld staat onze nieuwe auto geparkeerd.”

Zo zie je maar, een beetje online gokken met de juiste dosis geluk aan je zijde kan wel eens heel leuk uit pakken. Maar net zoals met alle hobbies, let er wel even dat je jezelf in de hand houd en dat het gokken geen probleem gaat worden.