Nog leuke nieuwe slots gespeeld, Jannie? Ik krijg de vraag nogal eens en deze week is het antwoord absoluut positief. Soms valt de oogst een beetje tegen, maar de afgelopen tijd zijn er een paar leuke nieuwe slots gelanceerd. Ik neem er even een paar met je door.

Een van de leukste nieuwe slots: Nitro Circus

Nitro circus slot leuke nieuwe slots in het casinoHet moet je natuurlijk liggen als thema, maar ik vond de nieuwe Yggdrasil titel Nitro Circus erg verfrissend. Het spel is gebaseerd op het bekende stuntwerk van het Nitro Circus en je ziet de auto’s en motoren door de lucht vliegen. De basis van het spel wordt gevormd door 4 rijen met 5 rollen waarin 25 winlijnen beschikbaar zijn. Maar dat is slechts de start van het circus. Met de Nitro Bomb symbolen activeer je de Nitro Blast mini game.

In die mini games zijn er onder andere free spins te verzamelen. Ook erg leuk: verzamel 5 identieke stuntvoertuigen en zorg dat de het woord ’NITRO’ in één spin zichtbaar is en je ontvangt de Nitro Jump bonus. Die bestaat uit 3 warm-up sprongen en daarna de hoofdsprong. Met iedere sprong zijn er munten te verzamelen en zelfs een crash loont.

Alles bij elkaar vind ik dit een van de leukste slots die ik deze week voorbij zag komen en ik kan het zeker aanraden om er wat spins op te spelen. Met een 97 procent uitbetaling en een lage tot gemiddelde variantie is het risico van het spel zelf overigens lager dan het Nitro Circus zelf. Veel spelplezier.

Meer nieuwe slots in de afgelopen weken

Er zijn meer nieuwe slots om uit te proberen:

  • De Tigers Glory slot game biedt een 6×4 layout met 4096 winlijnen van spelbouwer Quickspin. Een leuke slot in het klassieke Gladiator thema, met gladiatoren die in het oude Rome wilde dieren zoals tijgers moesten bevechten. Hoogtepunt bij deze slot is de Enraged Tiger Free Spins waar speelt met soms wel 20 free spins. Om die free spins te krijgen moet je 3 tot 6 bonussymbolen op de rollen zien te krijgen. Tijdens dat spel betaalt het Tijger symbool overal uit en bij een gewonnen gevecht blijft het Tijger symbool op de rollen staan. Erg leuk.
  • Een bijzonder thema vinden we in de Himalayas Roof of the World game. Deze slot heeft maar liefst 10 rijen en 5 rollen per rij en in totaal 100 winlijnen. Het spel is volledig in het hooggebergte thema en je bevindt je echt op het dak van de wereld met een combinatie van bergbeklimmers gereedschappen, wilde dieren en boeddhistische symbolen. Naast het reguliere spel zijn er de Snow Slide Bonus (de lawinebonus) en een Free Spins Bonus. Bij de snow slide bedekt de sneeuw de rollen waarna wild symbolen tevoorschijn komen. Het Big Bet spel maakt deze slot extra aantrekkelijk.

Veel plezier deze week met deze leuke nieuwe slots

Natuurlijk is het overzicht verre van compleet. Het leuk van slot games vind ik dat de game developers op basis van hun standaard game software snel nieuwe thema’s kunnen ontwikkelen waarin ze hun creatieve spel features zo creatief mogelijk kwijt kunnen. Ook de afgelopen tijd zijn ze daar weer uitstekend geslaagd. Veel plezier met de nieuwste slots.