Bingo met een babbeltje

Ik heb nu toch iets leuks ontdekt: live bingo en ook nog bij mij in Amsterdam. Het is echt zoals vroeger op de camping, maar dan met veel leukere geldprijzen en een stuk professioneler. Ik heb al een geld voor een koffiezetapparaat gewonnen en ook meteen een blender aangeschaft. Nog even en mijn hele aanrecht staat vol.

Jolanda, mijn vriendin, had ook al prijs, €100,-. Ik zei nog: kind, en dat op je eerste avondje?!” Je hebt toch ook altijd geluk. Maar, ach, winnen daar gaat het ook niet perse om hè. Als je maar lol hebt, joh. Dan is het toch goed. En lol hebben we.

Live bingo via de computer

Je moet het zien als een avondje uit, maar dan achter de computer. Je zit virtueel bij allemaal nieuwe mensen aan tafel, die ook leekr aan “bingo-en” zijn. Je drinkt een lekker glaasje erbij, hapje, je kent het wel en lekker geodkoop want het komt tenslotte uit je eigen koelkast. Ondertussen vallen die balletjes de hele tijd dus je hebt ook nog wat te doen. Via de chatfunctie (je kunt lekker chatten met je medespelers) ad nog een discussie met een gekke man aan dezelfde bingotafel. Hij bleef maar praten. Hij gelooft dat als je het echt wil en er heel hard in gelooft, dat dan de ballen vallen, die jij wil.

Hij ging dus serieus de door hem ‘voorvoelde’ bingonummers op de muur plakken bij hem thuis met allerlei bingo termen daar om heen. En dan ging hij dus een beetje zitten wensen voor dat bord. Zelfs met een kaarsje erbij, zei hij over de chat! Nou vraag ik je, dat is toch idioot. Je moet gewoon mazzel hebben en gokken op goede kaarten. Dat weet iedereen. Maar goed het gaat om het leuke avondje en als je dan geld wint op de kop toe is dat mooi meegenomen.

Speel direct live bingo bij Amsterdams

bingo spelen

Lekker avondje Bingo spelen

live bingoDe live bingo gaat echt de hele avon door en je kunt inspringen wanneer je maar wilt. Heerlijk vind ik dat. Ik houd sowieso al niet van verplichte tijden. Nou, nu heb ik ook een goed excuus om nog even mijn favoriete tv programma te volgen. Beter dan een etentje. Als je daar een heel avondprogramma van maakt, komen de kilo’s er weer aan. Dan kan ik weer de hele week naar die Zumba-lessen. Alsjeblieft zeg. Nee, doe mij maar bingo. Wat een ontdekking.

Ik speel nu echt elke week wel een keer en op de livechat komen ook vaker dezelfde mensen. Dat maakt het extra gezellig. Al ben ik niet meer hoef te chatten met rare bingo buurman van de vorige keer gaan zitten. Gelukkig zijn de meesten meer, zoals ik: ze houden van een avondje bingo. Gewoon ontspannen met een leuk spelletje. Babbeltje hier, babbeltje daar.

Één van die vrouwen daar vertelde, dat ze haar nieuwe liefde aan de bingochat had ontmoet. Ik zei: ‘wie is het dan?’ Nou, zij troonde me vol trots een foto van haar nieuwe vlam. Toen bleek het, dat zul je altijd zien, die gekke bingobuurman van vorige week te zijn. Toeval bestaat niet, zeggen ze wel eens. Nou geen probleem hoor laat ze lekker gelukkig wezen, ik zoek wel een ander “tafeltje” op.

Vanavond is het weer zo ver: tijd voor bingo. Ik heb er super veel zin in. Jolanda logt ook weer in dus dat wordt weer lachen. Ik ben benieuwd wie er verder inloggen en het zou leuk zijn als ik een leuk bedrag win om het nieuwe jaar eens lekker in te gaan. Nu ga ik me snel klaar maken, hoor. Eens kijken of mijn glas wijn een “re-fill” nodig heeft en hup inloggen voor de live bingo bij Amsterdams!