Medusa II is het vervolg op de populaire Medusa slot van NextGen Gaming. Opnieuw speelt die spannende boosaardige Griekse godin de hoofdrol. Vera&John is een van de eerste die de nieuwe Medusa II gokkast heeft toegevoegd aan haar geweldig grote assortiment.

Boosaardige Griekse godin speelt hoofdrol bij gokkast Medusa II

medusaMedusa was in de Griekse mythologie de mooiste aller godinnen. Tot ze de toorn van godin Athena over zich af riep. Zij veranderde het haar van Medusa in levende slangen. Sindsdien is de godin veranderd in een boosaardig schepsel dat zoveel mogelijk mensen wil doen verstenen.

Een mythisch figuur dus dat zich uitstekend leent voor een spannende video slot. Dat bleek ook wel uit de eerste Medusa gokkast die ongekend populair was. Logisch dus dat de makers tot een vervolg besloten. En ook deze slotgame heeft alles in zich om een groot succes te worden.

De graphics en animaties zien er beter uit dan in het origineel, maar zijn niet zo scherp als in sommige andere nieuwe slots. Toch heeft de game een charme die je niet kunt ontkennen.

243 manieren om te winnen in video slot Medusa II

Medusa II heeft 5 rollen en maar liefst 243 manieren om te winnen. In het hoofdspel kunnen elke 2, 3, 4 of 5 naast elkaar liggende rollen tegelijk spinnen met hetzelfde symbool. Daarmee kun je enorme prijzen winnen.

De Wild feature is de zogenoemde Turned to Stone Stacked Wilds feature. Hierin verschijnt een soldaat op een rol in het hoofdspel en die probeert Medusa zelf aan te vallen. Maar de blik van Medusa kan de soldaat in steen veranderen. Daarmee krijg jij een stack of wilds.

Maar de leukste feature is Medusa’s Locked Reels Free Games. Die wordt geactiveerd als er drie of meer Medusa II logo symbolen verschijnen op de rollen.
medusa II slot

Locked reels maken slotgame Medusa II extra spannend

Je begint met 10 free spins maar elke free spin is een locked reels spin. Dat wil zeggen dat 2 tot 5 aan elkaar grenzende rollen samen gaan spinnen en hetzelfde symbool laten zien. Je kunt ook maximaal 5 extra free spins activeren.

In Medusa II is de variantie gemiddeld. Je wint redelijk veel, maar het is lastig om echt grote bedragen te winnen. Je moet ook behoorlijk lang spinnen om flink in de prijzen te vallen.

In principe is dat mooi afgewogen: je wint meestal niet heel veel, maar zult ook zelden een avond echt teleurgesteld zijn.

Houd je van het Griekse mythologie thema in combinatie met mooie features en een spannend spel dan moet je Medusa II zeker eens proberen. Ga snel naar de website van Vera&John en aanschouw zelf de betoverende ogen van Medusa. Pas op dat je niet in steen verandert!