monster wins gokkastMonster Wins Gokkast – Ze hebben een, twee, drie, vier of vijf ogen en hopsen vrolijk in het rond. De monsters van de nieuwste NextGen slot Monster Wins nemen je mee op een spannend avontuur in de ruimte.

Deze zeer verfrissende, en ook nog eens goed uitbetalende, gokkast met 5 rollen heeft maar liefst 1.024 manieren om te winnen. Dus met jouw winstkansen zit het wel goed, waarom probeer je hem niet even gratis uit?!

Monster Wins gokkast neemt je mee naar een vreemde planeet

Monster Wins is te spelen op mobiel, tablet en desktop en kent inzetmogelijkheden van 50 cent per spin tot 100 euro per spin. De gokkast speelt zich af in een vreemde wereld op een andere planeet, waar gekke wezentjes rondlopen in allerlei vormen. Het belangrijkste symbool is een Boss Monster. Als die verschijnt op de hele eerste rol in het hoofdspel dan start de Unleash The Boss Monster feature. Daarmee krijg je extra Boss Monster symbols op de rollen, waardoor je flinke bedragen kunt winnen.

Leuke graphics en verfrissend thema

De gokkast Monster Wins ziet er esthetisch fantastisch uit. Je waant je ergens op een kleine planeet, waar kleurrijke cartoonfiguurtjes wonen, die er op een bepaalde manier bijna schattig uit zien. De macht en de status van de monsters is te zien aan het aantal ogen dat ze hebben en hoever hun tentakels kunnen reiken.

monster wins video slot spelenDirect gratis spelen – klik hier

Boss Monster helpt je aan mooie winsten op de “Monster Wins”

Het Wild symbool verschijnt alleen op de rollen 2, 3, 4 en 5 en vervangt alle symbolen behalve de Scatter.  Boss Monster die 5 ogen heeft is het meeste waard. Daarvoor krijg je 100 keer je inzet als er 5 van op een betaallijn verschijnen. Maar voor de Scatter krijg je nog veel meer, namelijk 2.500 keer je inzet als je er 5 hit. De Scatter is het symbool waar bonus op staat. Als je er drie scoort, activeer je de Boss Monster Free Games feature. Daarvoor krijg je 3 Free Spins, terwijl het Boss Monster symbool tijdens de hele feature stacked is op de eerste rol. Dat levert mooie winsten op!

Monster Wins is een leuke gokkast van Nextgen van Nyx Gaming Group, waarmee je veel kleine bedragen kunt winnen. De 2 bonus features verschijnen redelijk vaak. Daarmee win je gemiddeld zo’n 25 keer je inzet. Als je houdt van lekker ontspannen spinnen waarbij je vaak wint, is Monster Wins heel geschikt. Alleen moet je niet verwachten dat je echt een grote klapper maakt. Dat past ook niet bij dit thema. Het is een vrolijke gokkast met leuke wezentjes die je meteen in een goed humeur brengen. Bij Royal Panda Casino kun je Monster Wins nu spelen!

De spelspecificaties van Monster Wins

SPEL: video slot SOFTWARE: Nextgen – NYX Interactive
ROLLEN: 5 WINLIJNEN: 1024
WILD SYMBOOL: Ja PLATFORM: Mobiel, Tablet en Desktop
FREE SPINS:  Ja BONUSSPEL: Ja
SCATTERS:  Ja MULTIPLIER: Nee