Daar is hij dan eindelijk… Tomb Raider 2. De fans hebben er lang op moeten wachten. Maar deel 2 van de super populaire video slot Tomb Raider is eindelijk uit en de spelers worden niet teleurgesteld: Tomb Raider: Secret of the Sword is weer een nieuwe topper.

Heldin Lara Croft speelt opnieuw de hoofdrol in deze video slot

Tomb Raider kennen we natuurlijk allemaal van de computerspellen en de spannende film met Angelina Jolie. Zij speelt de heldhaftige Lara Croft. Die heeft ook de hoofdrol in de nieuwe Tomb Raider video slot.  Direct spelen – klik hier!

De Microgaming slot is weer als altijd van uitstekende kwaliteit met flitsende bewegende beelden van de sexy Lara Croft. Deze keer gaat ze op zoek naar het verloren zwaard en jij mag haar daarmee helpen.

Gokkast Tomb Raider 2 zit vol spannende bonus features

De slot game heeft 5 rollen, 30 betaallijnen en een paar hele mooie features. Het Wild symbool is natuurlijk Lara Croft zelf. Het vervangt elk symbool, behalve de scatter, om een winnende combinatie te vormen.
tomb raider 2Het scatter symbool is de sleutel van Excalibur. Daar kun je flink van profiteren, want als er minstens drie scatters op de rollen terecht komen, dan krijg je direct 10 free spins met een multiplier van maximaal 5 keer.

Zo blijf je winnen!

Wat de gokkast extra leuk maakt, zijn de spannende bonus features. Ten eerste is er de Super Mode. Daarmee win je op willekeurige momenten 5 free spins. Veel mooier is de Global Adventure bonusgame. Hit je 5 paspoortsymbolen, dan kom je terecht op exotische locaties zoals Nepal, Bolivia, Ghana en Tokyo. Lara Croft springt dan over je scherm op zoek naar delen van het geheime zwaard. Als je er twee vindt, dan stopt de bonusfeature. Daar word je natuurlijk vorstelijk voor beloond.

Een derde feature is de Shootout bonusgame. Die wordt geactiveerd als je de verborgen schat vindt in de andere bonusgame. Er zijn vijftien disc symbolen. Lara Croft gaat er op schieten. Elke keer onthult ze daarmee een mooie prijs.

Met deze gokkast hoef je je nooit te vervelen

Tomb Raider: Secret of the Sword voldoet aan de hooggespannen verwachtingen. Het spel is lekker vormgegeven met veel aandacht voor de filmische graphics. Dat maakt de slot levendig en aantrekkelijk.

Ook de spelinhoud zit goed in elkaar. Het is leuk dat je van de ene bonusgame in de andere terecht kunt komen en zo extra prijzen wint. De bonusfeatures zien er goed uit en zijn spannend om te spelen.

Bij de nieuwe Tomb Raider valt genoeg te winnen en te ontdekken. Dat maakt dit spel voor zowel de beginner als de ervaren speler een hele goede keus. Ga naar Vera&John en probeer het zelf!