Darten op je computer, het lijkt een grapje maar de internationaal zeer populaire sport spel kun je nu ook echt online spelen. Gebruik je vaardigheden en precisie om jouw darts in de dubbels en triples te werpen. Online darten kent vele varianten, maar de 501 variant blijkt ook op internet de meest gespeelde variant. Het behoeft geen betoog dat de virtuele versie van darten veel nauwkeurigheid vereist en het is zeker geen spelletje dat je even blind speelt.

Online darten net zo leuk als in het echt darts spelen

online darten Het leuke van de online versie van darts is de mogelijkheid om tegen meerdere tegenstanders te spelen. Zowel bij 301, 501 als cricket kun jij kiezen met hoeveel personen je op een bord wilt spelen en… voor hoeveel geld!

Ja dat lees je goed, bij Kroon kun je online darten voor echt geld.

Dit hoeft natuurlijk niet. Ze hebben ook een heel erg leuk systeem dat je de mogelijkheid bied om voor “stars” te spelen. Deze virtuele punten kun je kopen en voor nog geen tientje kun je letterlijk honderden spelletjes spelen.  De inzet kun je van tevoren met je medespelers afspreken via de selectie functie en tijdens het spel kun je onderling chatten met elkaar.

De tijd begint te lopen zodra de eerste speler zijn dart heeft geworpen (de speler die het dichtste bij de bull komt begint) en binnen een minuut dient hij of zij de drie worpen volbracht te hebben.

Darts op internet spelen in leuke varianten

Alle varianten van het spel, met uitzondering van de Cricket, kunnen gespeeld worden met 2, 3 of 4 spelers afhankelijk van de kamer waar je in wilt spelen. Cricket wordt net als 301 en 501 gespeeld door twee spelers tegen elkaar maar je kunt hier ook als teams tegen elkaar spelen. Twee teams van elk twee darters dienen met elkaar zo snel mogelijk alle getallen drie keer gegooid te hebben om als winnaar uit de bus te komen.

Het richten gaat met je muis en door je linkermuis knop korter of langer vast te houden kun je snelheid en curve (effect) bepalen. Het lijkt kinderspel maar vergis je niet het vergt echt wel even wat oefening om je tegenstanders te verslaan.

Je kunt het opnemen tegen mensen van over de heel de wereld en dat maakt het spel nog uitdagender. Als jij denkt dat je een echte Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld bent dan zien wij je vast snel terug bij het online darten en wie weet win jij uiteindelijk net als deze wereldberoemde Nederlandse darters ook wel geld met je hobby. Veel succes!
darts online spelen