Dit is de video slot waar we het hele jaar op hebben gewacht. South Park™: Reel Chaos is de langverwachte opvolger van de eerste South Park slot en hij is nog mooier, nog spannender en nog winstgevender!

Gokkast South Park™: Reel Chaos is vol actie en vol winst

southpark reel chaos slotIn South Park™: Reel Chaos binden onze vrienden de strijd aan met Professor Chaos. Deze kwade genius wil het hele stadje terroriseren. Maar dat laten de helden natuurlijk niet over hun kant gaan. Stuk voor stuk vechten ze tegen de Professor en zijn handlangers. En jij gaat hen daarbij helpen.

In deze video slot hoef je je geen moment te vervelen. We hebben zelden zo’n action-packed gokkast gezien. De winnende combo’s vliegen je om de oren en voor je het weet start er weer een volgende bonus feature.

Geniet van vier mini-features in slot South Park™: Reel Chaos

Wat zo te gek is aan deze slot zijn de vier mini-features, waarin telkens een held de strijd aan gaat met Professor Chaos of een van zijn handlangers. Om te beginnen zijn er de Cartman Stack Wilds als General Disarray ten tonele verschijnt. Die moet worden verslagen. Ondertussen profiteer jij van twee of drie Wild rollen die tijdens je spin geactiveerd worden.

Kenny’s multiplier!

Ten tweede is er Kenny’s Multiplier. Als onze grote vriend het druk heeft met zijn gevecht tegen Professor Chaos, kun jij een max 5x multiplier pakken. Dan is er nog Stan’s Multiplying re-spin. Die is helemaal fantastisch, want juist als je geen winnende combo hit kan de re-spin verschijnen. Je krijgt dan multipliers en mag blijven spinnen tot je alsnog een winnende combinatie scoort. Kyle’s Overlay Wilds bezorgen je tenslotte nog 5 extra Wilds. Het is dus winnen, winnen en nog eens winnen in deze epische slot. Direct spelen kan >>> HIER!

Epic bonus feature op Reel chaos

southpark reel chaos bonusEn mocht je er dan nog niet genoeg van hebben dan is er nog de Epic Bonus Spins feature. In deze superspannende ontknoping van het spel sta je tegenover Professor Chaos en al zijn handlangers. Slaag je er in om ze allemaal te vernietigen dan krijg je nog eens een enorme bonus.

In deze video slot komen wat ons betreft twee dingen perfect samen: spinnen en winnen. Dat wil zeggen dat het spinnen super interessant en gedetailleerd is uitgewerkt met authentieke stemmen en geweldige graphics. Maar ook dat er op allerlei verschillende leuke manieren een heleboel te winnen valt. En als dat dan ook nog eens samenkomt, wat op deze gokkast heel goed is gelukt, dan heb je naar onze mening een topper in handen.

SouthPark Reel Chaos mag je niet missen!

South Park™: Reel Chaos is een video slot die iedereen die van online gokken houdt, en zeker iedereen die fan is van South Park, moet gaan proberen. We zijn ervan overtuigd dat je binnen no time verslingerd bent aan dit geweldige spel! Direct spelen kan >>> HIER!