game of thrones slotGames of Thrones – Microgaming rijgt de geweldige slots aan een. Dit is weer zo’n pareltje. De mega populaire tv-serie Game of Thrones is omgetoverd in een spetterende slot game met special features in overvloed. De winst ligt voor het oprapen! Hoewel de videoslot al een tijdje online staat blijkt toch dat er nog een heleboel spelers zijn die hem niet kennen. En dat iz zonde want het de Gemas of Thrones slot echt een hele leuke gokkast.

Kies uit twee varianten in de Game of Thrones™ online slot game

Game of Thrones™ online slot game heeft de unieke optie dat spelers kunnen kiezen uit twee varianten: Ga je voor de grote prijzen dan speel je met 15 betaallijnen, spreid je je kansen liever een beetje dan kun je kiezen voor 243 manieren om te winnen. Voor ieder wat wils dus in deze fantastische slot game, die er natuurlijk ook prachtig uit ziet met echte beelden uit de serie en de mysterieuze achtergrondmuziek.

De special features maken de game niet alleen boeiender en spannender. Ze zorgen ook voor flink wat extra winstkansen. Zo zijn er de Wild Stacks. Hiervoor geldt: heb je eenmaal een Wild te pakken, dan zit voor je het weet je hele scherm vol met Wilds. En dat betekent natuurlijk: cashen!

Pak volop Scatters en Wilds in een van de vele special features van Game of Thrones™ online slot game

Maar er is nog meer te doen in deze gevarieerde slot. Zo zijn de Scatter symbolen bijzonder winstgevend. Zo gauw je er twee hit, pak je al een cash prijs. Maar wat nog beter is, zijn 3 scatter symbolen. Dan activeer je namelijk de Free Spins Bonus Feature. Hierin moet je kant kiezen voor een van de vier huizen in Westeros. Steun je Targaryen, Baratheon, Stark of Lannister? Wie je ook kiest, ze zullen je trouw belonen met multipliers en free spins. En dat zijn niet zomaar kleine prijzen!

scatters in games of thrones slot

Maar voor jou is het natuurlijk nooit genoeg. En dat weten ze wel bij Microgaming. Daarom zit er in Game of Thrones™ online slot game nog een spannende Gamble Feature. Daarmee kun je je winsten verdubbelen. Het werkt heel simpel. Je gooit een muntje op, moet kiezen voor kop of munt, heb je het goed dan verdubbel je. Zolang je het goed raadt, mag je nog een keer. Je kunt maximaal vier keer verdubbelen. Reken maar uit hoeveel je dat kan opleveren!

In Game of Thrones™ online slot game zie je hoe innovatief game designers zijn en hoe elke nieuwe slot weer nieuwe snufjes heeft. Zo blijft het interessant voor ons als spelers. Elke keer ben je weer benieuwd hoe de slot er uit zal zien.

Hoe een belangrijk is een thema

Bij deze slot komt daar nog bij dat het thema wel heel leuk is. Zoveel mensen houden van de serie en zullen elke naam en elk beeld herkennen. Voor wie fan is, zal deze slot game fantastisch zijn. Herkenning is een grote bepalende factor in de gaming-industrie. Er zijn een heleboel slots en gokkasten die een “fantasy” thema hebben en die doen het ook erg goed. Toch blijkt dat  aansprekende titels mensen aanspreekt. Kijk maar eens naar het succes van videoslots als Southpark  en Gladiator.

Het valt niet te zeggen wat de bestegokkast is omdat iedereen er anders over denkt. Hoe belangrijk het thema is hangt echt af van de individuele spelen. Maar het is geen geheim dat populaire series een ideaal thema zijn voor de bedenkers van nieuwe gokkasten.

Maar ook wij, die de serie maar af en toe kijken, zijn gevallen voor deze mysterieuze slot, waarin alles draait om strijd en eer en waarin zoveel te winnen valt. Speel Game of Thrones™ online slot game nu bij Royal Panda!