tornado farm escapeTornado: Farm Escape is al enkele maanden geleden uitgekomen, maar het is zo’n briljante slot dat we hem toch nog willen bespreken. De features, de prijzen en de bonusspins zijn echt geweldig op de Farm Escape slot.

Deze gokkast van NetEnt speelt zich af op de boerderij, een hele winderige boerderij om precies te zijn.

Spinnen op de gokkast Tornado: Farm Escape

Tornado: Farm Escape heeft een uniek thema. Nu eens geen onderwaterwereld, sprookjesfiguren of ontdekkingsreizigers, maar een doodgewone boerderij. Wel eentje met bijzondere dieren. De maffe beesten zijn moe van het harde werken en willen met vakantie, maar dan breekt er een storm los, die verandert in een tornado. Alle beesten worden weggeblazen en jij profiteert tegelijkertijd van megawinsten.

Ondertussen word je verblijd met country-muziek. Daardoor waan je je echt even tussen de koeien op het platteland. De gezellige muziek tovert bij ons in ieder geval direct een glimlach op het gezicht, zeker in combinatie met de grappige dierensymbolen.

Maar genoeg gelachen. Valt er ook wat te winnen bij Tornado: Farm Escape? Het antwoord is: ja, zeker! Wie erg zijn best doen kan maximaal 167 duizend muntjes winnen. Daar worden wij wel blij van. Lijkt jou dat ook wel wat? Speel Tornado: Farm Escape dan nu bij Vera&John!

tornado farm escape slot

Profiteer van de Storm en de Tornado feature in de nieuwe slot Tornado: Farm Escape

Twee features zijn belangrijk voor de spinner die wil winnen. Ten eerste is er de Storm feature. Bij elke spin kan deze geweldige feature van start gaan. Dan zie je het weer betrekken en een storm steekt op. Een donderwolk trekt over je scherm, maar wees niet bang: dat is positief. Overal laat hij Wilds achter, die je winsten doen exploderen.

Maar deze fantastische slot heeft nog veel meer voor je in petto. Want het weer wordt slechter en slechter. De boerderij ligt er verlaten bij. Iedereen wacht af wat er gaat gebeuren. En dan is het zover: de twee symbolen die staan voor warmte en koude komen tegelijk op de rollen. Dat wil zeggen dat de tornado eraan komt. Hij raast over je scherm en levert je eindeloos veel winst op.

Daarbij is het de bedoeling om zoveel mogelijk symbolen te hitten die hetzelfde zijn als de eerste die in het midden van de middelste rol verschijnt. De tornado wervelt langs al die symbolen en neemt ze mee. Je mag doorspinnen tot je niet meer zo’n zelfde symbool scoort. Ondertussen hebben je al flinke bergen muntjes gepakt.

En zo dendert Tornado: Farm Escape maar door. Onder het genot van een vrolijk deuntje pak je de ene prijs na de andere. Het maakt deze slot tot een ware topper. De gokkast combineert een vrolijk en uniek thema met hoge winstkansen en een spannend spel. Zo zien wij de slots het liefst. Heb jij ook zin om deze game te proberen? Log dan in bij Vera&John!