6 tips om zo veel mogelijk plezier te beleven op online gokkasten

online gokkasten tipsSpinnen op een online gokkast lijkt heel makkelijk, toch moet je een paar dingen weten voor je begint. Want je wil natuurlijk het liefst zoveel mogelijk winnen en zo lang mogelijk genieten van het spel.

Want je wilt natuurlijk niet teveel geld verliezen, hebt geen zin om een verslaving op te lopen en natuurlijk wil je ook nog wel eens wat winnen. Deze zes tips kunnen je daarbij helpen.

Online Gokkasten tips voor extra plezier

 1. Stel een maximaal speelbedrag in voor jezelf.
  Spreek altijd met jezelf een maximum gok bedrag af waarmee je mag spinnen. Stort dat in je account en stop als het op is. Doe je dat niet dan is de kans aanwezig dat je veel meer uitgeeft dan je van plan was. Soms kun je zo opgaan in het spel dat je maar door blijft spelen. Een vooraf bepaald maximaal speelbedrag zorgt ervoor dat je op tijd stopt.
 2. Oefen gratis op verschillende gokkasten en leer de gokkast kennen
  Natuurlijk is een online slot niet het meest ingewikkelde spel, toch is het belangrijk dat je eerst een paar rondjes met speelgeld spint. De online gokkasten worden steeds geavanceerder en hebben steeds meer bonus games en extra features. Je zult beter weten wat je moet doen als je het spel eerst oefent. En dat is heel erg gemakkelijk want alle online gokkasten kun je gratis uitproberen!
 3. Speel jackpot slots, daar kun je het meeste op winnen
  Ben je iemand die wel van een gokje houdt en het liefst zoveel mogelijk wil winnen? Speel dan met hoge bedragen op zoveel mogelijk winlijnen. Kies ook voor de jackpot slots met de grootste jackpotten. Als je dan de winnende combinatie hit, ga je er met de hoofdprijs vandoor.
 4. Speel zo lang mogelijk voor zo min mogelijk geld
  Houd je juist van de lol van het spel en gaat het je helemaal niet om winnen op gokkasten, kies dan voor slots waarbij je om een paar cent kunt spelen. Dan weet je zeker dat je de hele avond plezier hebt en nooit veel zult verliezen. Je hebt gegarandeerd een leuke avond zonder dat het veel geld kost.
 5. Speel als je fit bent soms is het net topsport (grapje!)
  Dit is een cruciale regel: speel nooit als je dronken, chagrijnig of moe bent. Ook al lijkt het zo’n simpel spel, er gaan grote bedragen in om. Je moet voorkomen dat je op een onbewaakt ogenblik plotseling heel veel geld inzet. Het is dus belangrijk dat je je hoofd er bij houdt en altijd weet waar je mee bezig bent. Zo kun je enorme teleurstelling voorkomen. “Houd het koppie erbij
 6. Speel het spel dat bij je past, er zijn vel leuke thema’s
  Bedenk goed waar je zin in hebt. Ga niet om hoge bedragen spelen om stoer te doen of op een slot spinnen alleen omdat hij populair is. Vraag je af: wat past bij mij en wat vind ik leuk? Als jij houdt van een suikerzoete slot met roze prinsessen en het liefst met speelgeld spint, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Ben jij meer van het type Games of Thrones, dan is ook daar een online gokkast voor te vinden.

Gokkasten, al eeuwenlang fascinerende machines

Tegenwoordig kun je online de beste videoslots spelen maar de eerste speelautomaten daten al van ergens in de jaren 1800. En als jet het eerste model bekijkt dan is er in die ruim 200 jaar nog maar bar weinig veranderd. Er zijn duizenden verschillende thema’s en de jackpots lopen tegenwoordig op tot vele miljoenen maar de basis van het spel, rijtjes vormen op verschillende rollen” is nog steeds exact hetzelfde.