Ga de strijd aan met de Russen in de Poltava Flames of War slot

Poltava Flames of War slotWe gaan eeuwen terug in de tijd met de briljante nieuwe slot van ELK Studio’s, Poltava Flames of War. De slot speelt zich af in de dichte bossen in het noorden van Europa, waar het Zweedse leger een heftige strijd levert tegen Peter de Grote.

Hoewel de timing met de huidige ontwikkelingen in dat gebied wellicht niet heel erg gunstig is moet je maar bedenken dat de geschiedenis er ook is om te koesteren en deze slot is ook echt mooi gemaakt, heroïsch en toch ook luchtig.

Kort opsomming van de kenmerken van deze video-slot

  • Provider: ELK Studios
  • Return to Player: 96.4%
  • Features: Inzet strategieën, FreeSpins, Respins, Sticky Wilds
  • Maximale winst: 180000 munten
  • Minimale inzet: 20 cent
  • Winlijnen: maximaal 40
  • Geschikt voor desktop, tablet en mobiel

Met Free Spins, Re-spins en 40 betaallijnen is dit met recht een epische slot te noemen.

Deze slot heeft een uniek en origineel thema: het gaat over de achttiende-eeuwse strijd tussen Peter de Grote uit Rusland en Karel XII van Zweden. De Grote Noordse Oorlog was een woeste veldslag waarbij talloze doden vielen te betreuren. Deze strijd wordt nagebootst in de slot Poltava Flames of War, een must voor liefhebbers van Scandinavische thema’s.

De slot heeft 5 rollen, 4 rijen en 40 betaallijnen. Je kunt maximaal 1.800 keer je inzet winnen en spelen om bedragen tussen de 20 cent en 100 euro per spin. De symbolen bestaan uit de kaarten van A tot 10 en een soldaat met pistool, een kanon, een leeuw en een paard. Het witte paard betaalt het meest: 200 muntjes als je er 5 op een winlijn scoort.

De gokkast Poltava Flames of War de geschiedenis op je scherm

Het Poltava-logo is de Wild en vervangt elk symbool behalve de leeuw. Dat is de Scatter. Verschijnen er drie dan wordt de belangrijkste bonusfeature geactiveerd, de Flames of War Free Spins-feature. Daarbij krijg je in ieder geval 3 Free Spins. Elke keer als er een leeuw verschijnt verandert deze in een Sticky Wild. Daar wordt nog een extra Free Spin aan toegevoegd. Poltava Flames of War heeft ook nog een Marching Reels feature. Deze komt in actie als je 4 soldaten, kanonnen of paarden hit. Je wordt dan beloond met een Re-spin. Steeds wanneer er weer een dergelijk symbool verschijnt krijg je nog een Re-spin.

Profiteer van de unieke features in de slot Poltava Flames of War

Op unieke manieren kun je nog extra winnende combo’s hitten en de symbolen die meer waard zijn, zullen de minder waardevolle vervangen, zodat je nog grotere prijzen kunt winnen. De Marching Reels Re-spins gaan door tot er geen nieuwe symbolen kunnen worden toegevoegd aan de winst. Het duurt even voor je precies door hebt, hoe deze feature werkt, maar dat maakt het ook extra interessant.

Visueel is Poltava Flames of War heel erg goed gelukt. Er is oog voor detail en de achtergrond maakt de slot extra mooi. De features zijn een beetje anders dan anders en dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker om deze slot te ontdekken. Via deze link kun je hem gratis op en grootscherm spelen (als je dat hebt natuurlijk). Echt geld winnen met de Poltava Flames of War doe je natuurlijk bij Vera&John casino, klik hier voor de website!