Random2Wins geeft je dubbel gokplezier

Random2Wins ziet er uit als een klassieke fruitautomaat. Alleen speel je niet één maar twee games tegelijk. Het spel maakt gebruik van de stoere retro symbolen van de oude fruitautomaten.

Die fruitsymbolen samen met de klassieke geluiden van de oude gokkasten, doen je echt even terugdenken aan de jaren zeventig. Het leukste van deze fruitautomaat is dat het twee spellen combineert. Feitelijk is het één gokkast met 10 winlijnen, 4 rollen en 3 rijen. Je kunt kiezen welke van de twee je speelt maar je kunt ze ook allebei tegelijk spelen. Je mag natuurlijk zelf weten hoeveel je inzet.Alles tussen de 1 en 250 muntjes is mogelijk op 5 tot 10 lijnen.

Direct spelen bij VeraJohn met 500 bonus- KLIK HIER!

Spelen en winnen op de Random2Wins

random2wins fruitautomaatMet de Start of Autoplay knop beginnen de rollen te draaien. Met de Stake knop kun je je inzet veranderen. Zet je 1, 2, of 5 muntjes in dan beginnen de rollen 1, 2 en 3 te draaien met 5 actieve winlijnen. Zet je 10 muntjes of meer in dan begint ook de vierde rol en heb je 10 actieve winlijnen.

Als je op beide fruitautomaten tegelijk wil spelen, klik je op de Start of Auto play knop in het midden van het scherm. Je kunt bij beide spellen hetzelfde inzetten of bij elk spel een ander aantal muntjes. De rollen gaan na je inzetkeuze tegelijkertijd draaien. Dat ziet er leuk uit, zo’n hele rij met draaiende rollen. Met Auto play gaan de rollen automatisch draaien. Je moet van tevoren instellen hoeveel keer je wilt spelen voor welke inzet. Als je toch eerder wilt stoppen kun je op het rode X symbool drukken naast de Auto spin knop.

Winnende combinaties op deze fruitautomaat

Als er een winnende combinatie verschijnt, krijg je dat te zien in het WIN gedeelte van de game. Het gewonnen bedrag wordt dan aan je balans toegevoegd. Een winnende combinatie bestaat uit 3 dezelfde symbolen, die van links naar rechts naast elkaar op de rollen komen. NU SPELEN – KLIK HIER!

Winst afhankelijk van je eigen inzet

De hoogte van je prijs hangt af van welke symbolen voor de winnende combinatie zorgen en hoeveel je hebt ingezet. Tenslotte zijn er nog de dubbele symbolen. Deze hebben twee verschillende plaatjes als een symbool en zorgen voor veel meer winnende combinaties en dus prijzen voor jou.

Random 2 Wins is een ouderwetse gokkast in een nieuw jasje. Het is altijd leuk om weer eens op een echte fruitautomaat te spelen. Dat dit er in feite twee naast elkaar zijn, maakt het extra spannend en interessant. Het spel geeft je het echte gokgevoel. Daarom is het voor ieder liefhebber een must om deze dubbele fruitautomaat te proberen!