Secret of the Stones is een geweldige nieuwe Netent video slot. Stonehenge, oude magiërs en geheime poorten vormen het decor van dit spannende spel.

Secret of the Stones gokkast – een Keltisch thema

secret of the stones gokkastHet Keltische thema is prachtig uitgewerkt bij Secret of the Stones. Je waant je in een donker bos met een mystieke sfeer.

Op zoek naar de magische stenen kom je allerlei spannende dingen tegen. Je bent op zoek naar een oude stenen poort.Daarachter wachten prachtige prijzen.

Het spel met 25 winlijnen vijf rollen en drie rijen heeft enorme winstkansen en zit vol toffe features. Als je een winnende combinatie hebt met Wild symbolen dan zie je een bliksemschicht. De bebaarde poortwachter knikt dan goedkeurend. Wild symbolen kunnen op elke rol verschijnen, zowel in het hoofdspel als in de free spin modus. Weer een echte topgokkast van Netent. (Wil je meer lezen over andere gokkasten klik dan hier)

Scatter op de Secret of the Stones speelautomaat

Verschijnen er drie of meer scatter symbolen op de rollen dan worden de free spin modus en de speciale bonus feature geactiveerd. Dat is erg leuk, want je komt dan in een betoverende tuin terecht vol oude keltische stenen. Daar mag je er een aantal van kiezen, afhankelijk van het aantal scattersymbolen dat je in het hoofdspel hebt gehaald.

Het topspel op deze bijzonder videoslot

De tuin met stenen zit vol met free spins, multipliers en andere mooie prijzen. Elke steen die je kiest levert een prijs op en die prijs is de hele free spin sessie geldig. Als je alle stenen hebt gekozen, wordt de tuin prachtig verlicht en keer je terug naar het hoofdspel.

Standaard instelingen in het menu

Het hoofdspel werkt vrij eenvoudig. Er is een spinknop en een auto-spin knop. Je kunt zelf de muntwaarde en het level kiezen. Als er minstens drie scattersymbolen verschijnen word je automatisch naar de bonusgame geleid. Daar wacht de magische tuinier op je. Hij tikt goedkeurend met zijn staf als je de stenen kiest.

Is de Secret of the Stones een goede gokkast?!

Secret of the Stones heeft alles in zich om heel populair te worden. Enerzijds is het een heel makkelijk spel dat je lekker weg kunt spinnen. Anderzijds heeft het wel heel veel actie en sensatie in zich om je uren mee te kunnen vermaken. Het mysterieuze thema is goed uitgewerkt en werkt erg aanstekelijk. Je krijgt direct zin om je onder te dompelen in de wereld van de oude Kelten en hun magische omgeving. De game is door het thema echt onderscheidend en zeker de moeite waard om te gaan spelen. Voor je het weet, laat het spel je niet meer los.

Secret of the Stones direct spelen bij Kroon

secret of the stones videoslot