Het lijkt een trend te worden onder gamedesigners: de combinatie van een gokkast en een arcadegame. Ook Play ‘n Go heeft er voor gekozen om in hun nieuwste slot game Gemix weer het beste van twee werelden te combineren. En wij moeten toegeven: dat is geslaagd!

Bij Vera&John speel je de prachtige Gemix slot!

gemix slotIn Gemix draait het allemaal om juwelen. Op een scherm van 7 bij 7 vallen de symbolen van boven naar beneden.

Een winnende combo bestaat uit vijf matchende symbolen die op alle mogelijke manieren aan elkaar grenzen, behalve diagonaal. Hit je een combo, dan gaan die symbolen weg en komen er weer nieuwe voor in de plaats.

Maar dat is nog maar het begin. Gemix staat bol van de vette features, die je allemaal wilt ontdekken. Wat dacht je van de Nova Blast? Alle omringende juwelen worden kapot gemaakt als de Nova Blast ontploft met dikke winsten voor jou tot gevolg.

Ook de Crystal Charge feature is fantastisch. Hij begint als je met een spin 20 symbolen scoort. Verdubbelt dat aantal, dan verdriedubbelt je winst. Wow! Direct spelen bij VeraJohn – klik hier!

Met de Gemix Slot is nog veel meer te beleven. We zullen nog een voorbeeldje geven, de rest mag je zelf gaan ontdekken. Wat wij ook een toffe feature vonden is de Chain Lightning. Die flitst tussen twee hoeken van het scherm en maakt op zijn weg alle symbolen winnend.

Haal alle levels en pak de World Bonus in video slot Gemix

Maar Gemix is vooral een echte belevenis vanwege de zogenoemde World Progression. De Gemix video slot bestaat uit drie werelden. Die wil je allemaal ontdekken. In elke wereld zijn er drie niveaus. Pas als je het derde level hebt gehaald, mag je naar de volgende wereld. Je haalt een level als de juiste symbolen verschijnen in de daarvoor bestemde vakjes. Ga je naar een volgende wereld dan word je daarvoor beloond met de World Bonus.

Het laatste wat we van deze game willen verklappen zijn de World Wilds. In alle drie de werelden is er een unieke Wild die geactiveerd kan worden als je met een spin niets wint. Hoe dat precies in zijn werk gaat, moet je zelf maar gaan uitvinden in de waanzinnige video slot Gemix.

De hoofdrollen in deze superspannende game worden gespeeld door een prinses, een mijnwerker en een tovenaar. Zij zullen je helpen in je zoektocht naar de hoogste winsten.

combinatie van Starburst, Bejeweled en Castlebuilder.

Wat het thema betreft heeft de gokkast iets zoetsappigs. Dat komt met name door de roze prinses. Laat je daar niet door afschrikken. De game ziet er gewoon strak uit en Play ‘n Go heeft er echt iets moois van gemaakt. En qua actie en spelbeleving is deze nieuwe gokkast waarschijnlijk het best te vergelijken met drie andere spellen; Starburst, Bejeweled en Castle Builder maar dan samengepakt in één waanzinnige videoslot!

Vooral omdat de slot barst van de actie en vol zit met speciale features moet je hem echt eens proberen. Je zult zien dat je zo uren verder bent.