South Park gokkast maakt verwachtingen waar!

Eindelijk is hij er. De verwachtingen waren hooggespannen voor de nieuwste NetEnt game, South Park. Maar de producent van talloze vernieuwende video slots, stelt ook dit keer niet teleur.

Liefhebbers van de serie kunnen hun hart ophalen. De video slot is net zo grappig, prikkelend en avontuurlijk als de animatieserie zelf. Ook voor degene die minder fan zijn, is de video slot een aanrader. Met de grote variëteit aan spelletjes en de enorm hoge winstkansen is dit spel een must voor iedereen die van een goede video slot houdt.

Cartman, Kenny, Stan en Kyle doen allemaal mee, jij ook?!

south park gokkastKom dus snel eens langs in South Park. Cartman, Kyle, Kenny en Stan hebben zin om met jou op  pad te gaan. Ze kunnen niet wachten tot je in een bonus game terecht komt. Daarin ga je met Cartman op hippiejacht. Onderwijl pak je flink wat muntjes en multipliers. In het gewone spel is er de Beefcake Wild. Die kan een heel blok van 3 bij 3 wild maken.

Zo maak je kans op een megawinst. In de Kyle bonusgame geef je baby Ike een schop voor een berg free spins, een multiplier tot tien keer of gratis muntjes. Kenny moet je alleen maar in leven zien te houden. Daar kun je maximaal 2500 muntjes mee winnen. Als je Wendy dan ook nog Stan een beetje laat verzorgen, wordt het helemaal een smerig feestje. Met zijn kots verdien je sticky wilds.

Meest originele thema videoslot van dit jaar

Het spel heeft 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Dat is op zich al genoeg om er een te gekke game van te maken. Maar de bonusgames en mini-features geven South Park net dat beetje extra, dat een goede NetEnt game zo bijzonder maakt. South Park is echt een verhaal geworden met hoofdpersonen die van alles meemaken en dit is fantastisch uitgewerkt. De dialogen lijken zo uit de serie te komen. De bonusgames zijn leuke verhaaltjes op zichzelf. De hoofdgame is prachtig afgewerkt en de animaties zijn indrukwekkend vormgegeven. Al met al klopt het plaatje. Je waant je echt even in South Park.

south park gokkast

Ook spelinhoudelijk voldoet de game aan alle verwachtingen. Er zijn talloze kansen om te winnen. De vele creatieve features zorgen dat het altijd spannend blijft. In het algemeen heeft South Park een van de hoogste winstkansen van alle video slots.

South Park video slot is “het helemaal”

Samenvattend is South Park dé game van dit moment. Het is een hele moderne, creatieve slot met hoge winstkansen. Het thema komt volledig tot zijn recht en maakt South Park tot een hilarische, spannende video slot. Ontdek het snel zelf en ga op avontuur met de jongens van South Park.