De oude Romeinen spreken nog altijd tot de verbeelding. De gladiatoren, de gevechten in de Arena, de rijkdom die met het zwaard werd verdedigd. Die tijden herleven in Spartania. Een prachtige nieuwe gokkast vol actie en avontuur, zoals het een ware Romein betaamt.

De nieuwe Spartania gokkast, boordevol animatie en actie

Zo mooi als de game is vormgegeven, zo goed is ook nagedacht over de spelinhoud. De game is uitermate gevarieerd en zit vol winstkansen. Dat houdt je uren bezig en op het puntje van je stoel. Ga er dus goed voor zitten en geniet ervan!
Zoals gezegd, speelt de Romeinse tijd de hoofdrol in deze game. De Romeinse strijders zitten overal en zorgen ervoor dat je snel helemaal opgaat in het spel. De bijbehorende muziek en achtergrondgeluiden doen het oude Rome nog verder herleven.

hoe speel je deze nieuwe gokkast?!

Maar nu snel naar het spel zelf. De videoslot heeft vijf rollen en drie rijen. Je kunt in totaal inzetten op wel 30 winlijnen. Verder zijn er wild symbolen en random multipliers. Daarmee kan je winst nog vijf keer zo groot worden. Met het Double up spel kan je winst nog een keer verdubbeld worden. Zo zie je direct hoe groot de winstkansen zijn en hoe hoog je totale winst kan oplopen.

spartania gokkast

Rad van Fortuin


De Romeinen waren strategische strijders, slimme soldaten, die altijd weer een verrassingsaanval paraat hadden. Daar borduurt Spartania op voort. Er zijn steeds weer nieuwe winkansen en bonusgames. Zo kun je het Rad van Fortuinspel activeren. Dit symbool zit alleen op de vijfde rol en moet in het midden van de rol staan. Je gaat dan aan het Rad van Fortuin draaien en dat betekent dat je altijd prijs hebt. Het bedrag waarop het rad stil komt te staan, wordt nog eens vermenigvuldigd met alle actieve winlijnen.

Puur genieten op de leuke animerende video slot

De Romeinen waren niet alleen grote strijders, maar ook grote genieters. Ze wisten wel hoe ze moesten ontspannen. Dat weten wij nu ook: met Spartania natuurlijk. Dit spel zit zo vol actie en is zo mooi vormgegeven. Daar kun je enorm van genieten. Als je dan ook nog wat free spins regelt door mee te doen aan een promotie-actie van een casino, speel je nog gratis ook. En wie weet wat het kan opleveren. Wij gaan in ieder geval nog een rondje spinnen.