Ariana is de nieuwste slot van Microgaming en er zit op dit moment een geweldige actie aan vast. Wie op de gokkast gaat spelen, duikt onder in de golven van de oceaan en gaat op een mysterieus diepzee-avontuur met de mooie zeemeermin Ariana. Ondertussen maak je kans op een droomreis naar Dubai. (Meedoen?! Dat kan HIER!)

In deze slot met 5 rollen en 25 betaallijnen ontdek je de verborgen wereld op de zeebodem waar de zeemeermin-prinses Ariana de dienst uitmaakt. In haar onderwater koninkrijk ontmoet je scatters van zeesterren, majestueuze zeedraken en een levendig koraalrif. Je zult zien dat er een heleboel bijzondere dingen gebeuren in het water.

Ontdek een mysterieuze onderwater-wereld op de slot Ariana

Ariana heeft 2 belangrijke features. Als je in het hoofdspel een complete rij dezelfde symbolen hit op de eerste rol, breiden de matchende symbolen zich uit over de andere rollen. Dat gebeurt echter alleen als de symbolen deel zijn van een winnende combinatie.

De gokkast wordt pas echt interessant als de Free Spins feature wordt geactiveerd. Dat gebeurt als je 3 of meer Zeester-symbolen scoort ergens op de rollen. Je wordt beloond met 15 free spins en die krijg je nog een keer als je tijdens de feature weer 3 scatters hit. Je kunt profiteren van stacked en expanding wilds die je gigantische winsten kunnen opleveren.

Ariana is een slot met een gemiddelde variantie. Dat betekent dat je vrij makkelijk wat wint, maar niet snel heel veel. Gelukkig verlies je ook niet zo makkelijk veel geld. De maximale winst per spin is 240 keer je inzet. Die enorme prijs kun je winnen in de free spins feature.

Het mooie van Ariana is de mysterieuze sfeer van de slot. De prachtige maar ondoorgrondelijke meermin leidt je door de bijzondere wereld van de diepzee. Microgaming heeft de slot sterk vorm gegeven. Dat zal ongetwijfeld bijdragen aan de populariteit van deze gokkast.

ariana gokkast

Win een reis naar Dubai met gokkast Ariana

Wat de game extra aantrekkelijk maakt, is een geweldige actie die onder andere loopt bij VeraJohn Casino. Bij elke 25 euro die je inzet tussen 6 en 27 mei ontvang je twee loten voor een loterij. De winnaar gaat met zijn vriend of vriendin een week naar een exclusief hotel in Dubai. Daarbij krijgt deze geluksvogel duizend euro zakgeld en een activiteitenpakket. Een fantastische prijs bij een briljante gokkast!

Het is nu dus extra leuk om Ariana te spelen. Niet alleen geniet je van al het moois dat deze slot te bieden heeft, je bent ook continu loten aan het verdienen voor misschien wel de reis van je leven. Een weekje baden in luxe in het warme Dubai, daarvoor wil je wel een gokje wagen. Succes!