Persoonlijk zijn wij dol op swingende slots, zoals we ze noemen. Daarmee bedoelen we gokkasten met lekker vrolijke muziek en grappige symbolen. Het zijn van die slots waarbij je bijna niet stil op je stoel kan blijven zitten. Spiñata Grande is er zo eentje. Het thema is Mexico dus de maracas, pinata’s en sombrero’s vliegen je om de oren. En gelukkig zit het met de winstkansen ook wel goed. Spiñata Grande kun je nu spelen bij Vera&John.

Profiteer van de Colossal Symbols in slot Spiñata Grande

Kenmerkend voor deze nieuwste NetEnt slot zijn de Colossal Symbols. Elk symbool heeft namelijk ook een hele grote versie. Deze symbolen zijn 2 bij 2 of zelfs 3 bij 3. Je snapt natuurlijk wel wat voor heerlijke winnende combinaties je daarmee kunt maken. Daarnaast zien de gekke symbolen er in het groot helemaal grappig uit.
Spinata Grande Slot
Er is ook nog een speciaal Colossal Bonus Symbol. Daar word je helemaal vrolijk van. Het is een klein dik mannetje met een snor en een sombrero en een gokkast op zijn dikke buik. Daarnaast levert hij ook nog eens extra winsten op. Met de muntsymbolen en de extra free spins is het cashen in de Mini Slot feature.

Maar het Mexicaanse feestje gaat maar door. Er is namelijk nog een gigantisch Wild symbool dat op de rollen kan verschijnen en waar jij weer flinke prijzen mee kan winnen. Dat maakt Spiñata Grande tot een hele winstgevende, veelzijdige gokkast. Steeds duikt er weer een andere feature op waarmee je lekker kunt winnen.

Met de Spiñata Grande slot dans je op je stoel

Hit je een winnende combo dan barsten de piñata’s open. Er vliegt een heleboel snoep in het rond, maar belangrijker: ook een heleboel muntjes. Ondertussen dans je waarschijnlijk de chachacha op je stoel en swing je mee met de trompetten die beginnen te toeteren als je wint.

  • Veel waar voor je geld, dus ook gewoon lekker lang door kunnen spelen
  • Vrolijk thema, de winters is nu wel voorbij op naar de heerlijke warme zomer!
  • Veel mogelijkheden om te winnen, free spins, bonusrondes en allerlei verborgen extra’s

Symbolen maken het feestje compleet

De symbolen dragen ook bij aan de lol van deze gokkast: de grote stier, opgeblazen vis en de gekke vogel, die openbarsten als je wint toveren direct een glimlach op je gezicht. NetEnt heeft met Spiñata Grande een hele leuke slot afgeleverd die een thema heeft dat we niet zo vaak op deze manier tegen komen. De Colossal Symbols maken het spel net even spannender en interessanter. En de vrolijke muziek zorgt er voor dat je na het spelen op deze gokkast altijd in een goed humeur bent. Dat is natuurlijk helemaal fijn.

Je hebt nu vast zelf ook zin gekregen om die heupen los te schudden op de Mexicaanse muziek van Spiñata Grande. Ga daarom snel naar Vera&John en geniet van de Mexicaanse vibes!