Populaire Starburst nu ook op je mobiel!

Eerder berichtten we al over de immens populaire game Starburst: mooi vormgegeven, niet te ingewikkeld. Gewoon een hele leuke game. Dat vond NetEntertainment, de producent ervan, kennelijk ook. Het bedrijf brengt nu Starburst Touch uit. De beste gokkast voor je mobieltje!

De mobiele versie van Starburst moet net zo’n hit worden als de desktop versie. En waarom zou dat niet lukken? Niets leuker, dan een beetje spinnen op je mobiel, als je onderweg bent of in bed ligt of waar jij maar wilt.


Starburst slot

Starburst slot van hoge topkwaliteit

Starburst is een gokkast, zoals hij ooit is bedoeld, maar dan in een heel modern jasje. Lekkere graphics, goede muziek en een spannende game, houden talloze mensen al tijden aan de computer gekluisterd. In deze tijd, waarin de mobiele telefoon en de tablet langzaam steeds meer taken van de desktop beginnen over te nemen, moeten ook de video slots mobiel worden. Zoiets moeten ze bij de makers hebben gedacht. Vandaar een mobiele versie van Starburst. Het spel is op je mobieltje nog steeds van topkwaliteit en supersnel.

Dat is een voorwaarde voor Netentertainment. Het spel mag nooit aan kwaliteit inboeten. Daarbij moet het gemakkelijk zijn in het gebruik. Het bedrijf concentreert zich op de gebruikers interface, de functionaliteit en de perfecte overgang van mobiele telefoon naar computer. Met Starburst Touch is dat uitstekend gelukt.

Het thema van de mobiele slot is hetzelfde als het origineel

Starburst Touch gebruikt stralende kleuren aan een donkere sterrenhemel. Lichtgevende juwelen spelen een centrale rol in het spel. De traditionele Wilds zijn vervangen door vernieuwende Starburst Wilds, die zich uitbreiden over de hele rol. Ze blijven drie spins lang wild.

Net Entertainment brengt steeds meer van haar spellen uit voor de mobiele telefoon. Daarmee faciliteert ze de spelers zo goed mogelijk. Waar je ook bent, wanneer je maar zin hebt, kun je zo de populaire spellen spelen op je mobiel. Dat moet je maar snel zelf gaan ontdekken.