NetEnt heeft weer een leuke nieuwe slot uitgebracht, die je zeker zult kunnen waarderen. Verwacht op de Stickers gokkast geen grote avonturen of spannende 3d-beelden. Het is een eenvoudige slot, die desalniettemin voor elke speler genoeg te bieden heeft. Vooral vanwege de fantastische Sticky Spins. De slot Stickers is nu te spelen bij Vera&John!

Stickers past in de lijn van de schattige spelletjes. Denk aan lieflijke slots als de populaire Starburst gokkast, Candy Shop of Eastern Eggs. In de slot Stickers draait het om plakplaatjes in de vorm van fruit. De symbolen zien er vrolijk uit en de kleurige achtergrond past daar uitstekend bij. Maar schijn bedriegt, want met dit schattige spelletje valt wel een heleboel te verdienen. Maximaal kun je 80.000 muntjes pakken op deze gokkast.

Stickers gokkast geeft vele winnende combo’s met de Wild Substitution

Daarvoor heb je twee geweldige features tot je beschikking. Ten eerste is er de Wild Substitution. Deze schoppen aas zal wanneer hij ergens op je rollen tevoorschijn komt, dienen als vervanger van een ander symbool om zo een mooie winnende combo te maken.
stickers gokkast
De tweede feature is een Sticky Wild. Dit Wild symbool doet wat een Wild moet doen en nog een beetje meer. Elke keer als je het Wild symbool hit, krijg je de fabuleuze Sticky Spins. Alle Wild symbolen bevriezen op dat moment. Ze blijven dus op de rollen staan, terwijl je door spint. Zo blijf je maar winnende combo’s scoren en stromen de muntjes binnen. En steeds wanneer er weer een Wild symbool verschijnt, krijg je weer een nieuwe Sticky Spin. Je begrijpt dat dit brave spelletje met deze twee features ineens toch nog heel erg spannend wordt.

Speel twee spannende features en win grote bedragen op de slot Stickers

De eerste spelers die de Stickers gokkast probeerden, waren blij verrast. Zonder dat ze het door hadden, hebben ze zich vele uren vermaakt op de nieuwe gokkast van NetEnt. Dat was ook wel logisch, want ze bleven maar winnende combo’s hitten. NetEnt weet spelers bijna altijd te boeien met haar gokkasten. Elke keer verschijnen er weer nieuwe slots en steeds zijn vele spelers weer enthousiast. Wij zijn er zeker van dat ook Stickers een blijvertje zal zijn.

De vrolijke symbolen, de leuke achtergrondmuziek en natuurlijk twee toppers van features maken deze slot tot een echte aanwinst voor elk online casino. Momenteel is Stickers beschikbaar bij Vera&John. Ook benieuwd geworden? Probeer deze geweldige nieuwe game dan snel zelf!