Geld storten om op gokkasten te kunnen spelen kan natuurlijk met credit card of iDeal. Dat werkt prima. Het gaat vrij snel en het is veilig. Maar het kan nog beter: storten via sms. Bij alle Fruitluck gokkasten kun je geld storten met je mobiele telefoon. Betalen was nog nooit zo eenvoudig!

Storten met sms voor gokkasten

Betalen met je telefoon is uniek voor de Fruitluck gokkasten. Het kan nog niet bij andere merken. Fruitluck is daarin een voorloper. Geld storten en credits kopen kan op twee manieren. Je kunt een sms sturen en je kunt een 0909 nummer bellen. (Klik hier om direct te beginnen)

De voordelen van betalen met sms

storten met smsVoordeel is niet alleen dat het sneller en gemakkelijker gaat dan met bijvoorbeeld iDeal. Deze methode werkt ook als een credit card. Het bedrag wordt pas aan het eind van de maand afgeschreven. Het zijn namelijk telefoonkosten, die maandelijks op je telefoonrekening verschijnen. Uit je telefoonrekening valt overigens niet op te maken dat je het geld aan Fruitluck hebt uitgegeven. Zo is deze manier van betalen heel discreet.
Hoe werkt het: sms

Om per sms te betalen ga je naar een Fruitluck gokkast en klik je in het scherm op ‘Speel voor echt geld’. Daarna klik je op het sms icoon. Hier wordt uitgelegd hoe betalen met sms werkt. Je moet een code sms’en naar een vier cijferig telefoonnummer. Dit nummer staat in het overzicht ‘sms betalen’. Er zijn vier verschillende codes, die je kunt sms’en. Elke code vertegenwoordigt een ander aantal credits. Je kunt kiezen uit 15, 45, 75 of 150 credits. Nadat jij de sms hebt verstuurd, krijg je er één terug met daarin een code, die je moet invoeren op de Fruit luck gokkast. De credits worden dan direct bijgeschreven. Erg gemakkelijk dus.

Hoe werkt het: telefoon

Ook voor telefonisch storten ga je naar het ‘Speel voor echt geld’scherm. Maar dan klik je op het ‘call’ icoon. Je kunt kiezen uit twee telefoonnummers. Met het ene nummer kun je opwaarderen per gesprek. Dus je belt één keer. Dat kost €1,30. Daarvoor krijg je 13 credits. Met het andere nummer ga je opwaarderen per minuut. Per minuut krijg je 8 credits. Dat kost €0,80. Je belt naar een 0909 nummer. Dat werkt alleen vanuit Nederland. Wil je vanuit het buitenland spelen, dan kun je het best betalen met iDeal. (Direct proberen klik hier!)

Uitbetalen van winst betaald via sms

Wanneer je stopt met spelen, blijft je tegoed uiteraard in je account bewaard of gekoppeld aan je telefoonnummer. Via de kassier kun je je tegoed laten uitbetalen. Dat kan al vanaf €10. Je tegoed wordt dan teruggestort op je bankrekening. Vanzelfsprekend kun je je tegoed ook op je account laten staan, zodat je later verder kunt spelen. zo hoef je niet steeds te cashen wanneer je even stopt met spelen en later verder wilt gaan.

Met betalen via sms of telefoon wordt spelen op de gokkasten van Fruitluck wel heel gemakkelijk. Je ziet dat steeds wordt gezocht naar nieuwe eenvoudige en veilige manieren van betalen. De methode van Fruitluck is zeker een toevoeging. Je hoeft niet meer naar je bankpasje en je internetbankiercodes te zoeken. Je stuurt gewoon even een smsje. Wij vinden het in ieder geval een uitkomst.