Elke maand brengt Vera&John weer nieuwe slots uit. Hoogtepuntje van deze maand is Supernova. Deze gokkast maakt op een interessante manier gebruik van de populaire twee sets met rollen.

Gokkast Supernova is simpel maar spannend

supernova slotIn beginsel is Supernova een simpele 3×3 rollen slot. Er zijn geen vaste winlijnen dus elke drie gelijke symbolen leveren winst op.

Dat is lekker. Bij elke spin is de kans om te winnen groot. Maar wat de gokkast zo speciaal maakt, is dat na elke winnende spin de zogenaamde Multiplier Reels beginnen te draaien. Direct spelen – klik hier!

Dit zijn twee rollen die om de beurt spinnen en die elk voor een maximaal 10x multiplier kunnen zorgen. Dus dat betekent dat wanneer je twee keer de 10x multiplier hit, je winst 100 keer zo groot wordt. Dat is gigantisch. En het leuke is nog wel dat je er steeds weer kans op maakt als je een winnende combo hit.

Maar natuurlijk win je lang niet altijd zoveel. Kleinere multipliers zijn ook mogelijk en er is een addertje onder het gras: de zwarte gaten. Op de multiplier rollen zitten ook symbolen van zwarte gaten en die leveren helaas niets op.

Lekker vaak winnen op Supernova Slot

Het leuke van deze game is dat je zo vaak wint. Meestal pak je kleine prijzen, maar het blijft daardoor altijd spannend. Zeker voor de ongeduldige spelers onder ons is het lekker dat je vaak winnende combo’s hit en dan steeds op de multiplier reels mag spelen. Wij vonden het in ieder geval helemaal te gek.

En dat kwam niet alleen door de winsten. Ook de vormgeving is prachtig. De bewegende symbolen, het geflits als je een winnende combo hit en de ‘intergalactische’ muziek geven de slot de perfecte sfeer. Je krijgt echt het gevoel dat je in de ruimte zweeft, op zoek naar nieuwe melkwegstelsels en verre planeten. De makers van Quick Fire hebben daar goed over nagedacht. Het allermooist is nog wel als de multiplier reels gaan draaien. Dan verandert namelijk de achtergrond en beginnen de sterren sneller naar voren te schieten. Dat voert de spanning op. Ineens denk je dat je die 100x multiplier echt gaat hitten!

SuperNova Slot bij Vera&John Casino!

Supernova is echt een aanwinst voor Vera&John. (Gratis inschrijven kan hier) Het is een relatief simpel spel, maar het houdt de spanning heel goed vast. Daardoor wil je als speler steeds doorspelen. En dat kan ook prima. Met zulke hoge winstkansen hoef je niet veel te verliezen. De mooie vormgeving sleept je helemaal mee op een reis door het eindeloze universum. Je moet de gokkast zelf maar proberen, dan zul je zien wat we bedoelen!