Vrouwen aan zet in nieuwe Thief videoslot!

Een futuristisch stadje met donkere, regenachtige straten vormt het decor van de nieuwe slotgame, Thief. In dit stadje wordt een bank overvallen en niet door gevaarlijke mannen met wapens, maar door sexy vrouwen in zwarte pakjes. Maar onderschat ze niet, ze zijn voorzien van de nieuwste hi-tech gadgets. Daarmee komen ze overal binnen en kraken ze de kluizen.

thief slot
thief videoslot

De verschillende niveau’s bij Thief

Het spel kent verschillende niveau’s. Dat maakt het superspannend en afwisselend. Je weet nooit wat je te wachten staat. Je begint samen met de dames op straat. Je treft je voorbereidingen met je hypermoderne horloges, verlichting en andere gadgets. Op het volgende niveau kom je in de bank terecht, op zoek naar de kluizen. Daar kun je al fantastische prijzen winnen.

Niveau 3

Op het derde niveau pak je de free spins. Tijdens de free spin modes kunnen de middelste rollen zich helemaal vullen met wild symbolen. Daarmee kunnen talloze winnende combinaties worden gemaakt. De Adrenaline Spins nemen je mee naar een grote kluis met diamanten en juwelen. Daar kun je pas echt flink cashen. Er zijn maximaal 5000 munten te winnen.

Prachtig thema voor een gokkast

Thief is een game met oneindig veel mogelijkheden. Alle wild symbolen, scatter symbolen en free spin modes zorgen ervoor dat je steeds verrast wordt. De winstkansen zijn door al deze opties, erg groot. Dat maakt het natuurlijk extra leuk. De graphics zijn als altijd prachtig. Het thema is tot in de puntjes uitgewerkt. Wij denken dat het veel mensen zal aanspreken. Persoonlijk houden wij van de overval als onderwerp. Dat het deze keer wordt uitgevoerd door vrouwen maakt het alleen maar beter. Ook de verschillende lagen zijn mooi uitgewerkt. Zo lijkt het echt of je deel uitmaakt van het hele proces van de overval. Proberen dus, Thief!