Geniet nu van een fantastisch sprookje in de slot Tokidoki Lucky Town

lucky town tokidoki slotDe slot Tokidoki Lucky Town van IGT is volslagen uniek en een must voor iedereen die graag zijn fantasie de vrije loop laat. De bijzondere karakters leven in een fictief stadje waar vrolijke melkpakken, gekke kaktussen en regenboogeenhoorns de dienst uit maken. Daarnaast spatten de Stacked Wilds, Multipliers en bonusfeatures van je scherm.

Behalve de vijf rollen en 40 winlijnen lijkt deze slot in niets op wat je gewend bent. Des te leuker natuurlijk, het is altijd fijn als er een echt bijzondere slot uitkomt.

Een “verfrissende” kijk op video-slotmachines

Tokidoki Lucky Town slot (niet te verwarren met een oki doki gokkast) zit bomvol gekke wezentjes die in een vreemde wereld leven. Ze zijn allemaal vriendelijk, vrolijk én winstgevend, maar wel compleet gestoord. Melkpakken komen tot leven, cartoonmannetjes hebben kaktusstekels en de huizen hebben alle kleuren van de regenboog, net als de eenhoorn die rondspringt. Maar één ding hebben ze gemeen: ze leiden je allemaal naar superwinsten!

De slot doet een beetje manga en Japans aan maar laat je hierdoor niet misleiden. Het is gewoon een lang en gezellig avontuur van absurditeiten, Kijk maar eens naar de video over TokiDoki hieronder!

Ontdek de Reel Reveal feature in de slot Tokidoki Lucky Town

Om te beginnen is er het Wild-symbool met een speciale variant op de derde rol. Daar kan namelijk een x2 Wild verschijnen die je winst nog eens verdubbelt. Maar verreweg het belangrijkste in deze slot is de geniale Reel Reveal feature. Deze bestaat eigenlijk uit vijf features.

  1. Er is Caramella, dit wezentje activeert de Random Wild. Deze maakt drie plekken op de rollen Wild, zodat de winsten flink kunnen oplopen.
  2. Ten tweede is er Truffle, die je een flinke multiplier oplevert tot maximaal x15.
  3. Dan is er Pogo, de eenhoorn. Hij zorgt voor de Expanding Wild die maakt dat de twee overige plekken op een rol Wild worden.
  4. Als vierde is er het pratende melkpak. Ook dit symbool is er om je te helpen. Hoe? Door je winst te vermenigvuldigen met 1 tot 10 keer.
  5. De allerbeste Reel Reveal feature is de Symbol Upgrade. Deze Wild in de vorm van een cartoonfiguurtje maakt alle gelijke symbolen Wild. Je begrijpt dat winnen zo wel heel gemakkelijk wordt.

De gokkasten ontwerpers van IGT hebben weer hun beste beentje voorgezet en een top videoslot aan hun toch al rijke selectie toe weten te voegen!

Gokkast Tokidoki Lucky Town is een game om nooit te vergeten

De Reel Reveal feature is tamelijk uniek, net als de rest van de slot. Het is een heel avontuur om alle mogelijkheden van de feature te ontdekken en zo heel Tokidoki te leren kennen. De slot brengt je ongetwijfeld in een goed humeur. Door al die bizarre symbolen, die tot leven komen tijdens de feature blijf je geboeid. Daarnaast is het natuurlijk erg lekker dat er zoveel te winnen valt. De winsten zullen vrij makkelijk in je account verschijnen in deze briljante game. Je bent nu vast extreem benieuwd geworden. Probeer de Tokidoki Lucky Town slot dan snel zelf bij online casino Vera&John!