leukste netent slot gamesWat zijn de leukste NetEnt slot games? Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar laat ik een poging wagen. NetEnt is natuurlijk met afstand de populairste slot game ontwikkelaar, dus er is een ruim aanbod aan prachtige NetEnt spellen. Ik koos een aantal van de – smaken verschillen – leukste NetEnt slotgames.

Neon Staxx

Deze moet ik noemen in mijn lijst van leukste NetEnt slot games. Neon Staxx is een slotgame met 5 rollen en 4 rijen en een RTP van 96,6 procent. Het spel neemt je mee terug naar de jaren ’80 inclusief een hoop neonkleuren een geweldige synthesizer sound. Prima vermaak met 40 winlijnen.

Dracula

Dracula heeft natuurlijk geen introductie nodig. Er is een aantal thema’s die het op een of andere manier uitstekend doen in slot games en griezelklassiekers is er één van. Door de samenwerking tussen NetEnt en Universal Studios is er een zeer sfeervolle game van gemaakt waarin de Bat feature voor veel extra spelplezier zorgt.

Gonzo’s Quest VR

Een fascinerend kijkje in de vele toekomstige mogelijkheden van 3D en Virtual Reality. Dat biedt NetEnt door de klassieker Gonzo’s Quest een transformatie te geven naar een 3D Virtual Reality variant.

Blood Suckers 2

Ik noemde het hiervoor al, maar griezel en horror blijft een veelgebruikt thema voor slot games. Blood Suckers 2 bouwt verder op het thema van de eerste versie van het spel. Vampier Amalia activeert de verschillende features, waaronder de Scatter Shot Feature en Hidden Treasure Bonus.

Aliens

Een van de leukste NetEnt slot games met zijn combinatie van horror, SciFi en movie. NetEnt’s kracht zit hem vaak in de samenwerking met de oorspronkelijke filmproducenten. In dit geval zorgt de samenwerking met 20th Century Fox voor een prachtig uitgevoerde game waarin ook de soundtrack perfect aansluit en de 3D graphics het geheel compleet maken. Voor de liefhebbers van het genre is Aliens dan ook een absolute aanrader en voor veel mensen is het daarmee een van de leukste NetEnt slot games.

The Invisible Man

Nog een film thema heb je bij de slot The Invisible Man, die NetEnt samen met Universal Studio’s ontwikkelde, volledig in het thema van de gelijknamige film. Een met name grafisch mooie game met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Dankzij de lage variantie is er lang speelplezier, al zullen de grote klappers er dus ook niet zo snel op vallen. Uiteraard heb je bekende features als Re-Spins en Free Spins en twee bijzonder leuke bonus spellen. Griffin’s Rage Bonus Game waarin je op jacht gaat naar de onzichtbare man en Police Spins in het teken van een achtervolging.

Dazzle Me slotgame

Je houdt ervan of niet, slot games met glitters en bling bling edelstenen. Maar bij de liefhebbers is sinds het verschijnen in 2015 de Dazzle Me slot erg gewild, met maar liefst 76 winlijnen en de prachtige Dazzling Wild Reels.

Guns N` Roses

Natuurlijk, er valt een hoop te vertellen over deze slot game. Boordevol leuke features waar je een tijdje heerlijk mee kunt spinnen, al zijn ze niet eens heel bijzonder voor NetEnt begrippen. Maar deze slot is natuurlijk vooral bijzonder voor de liefhebbers van de stevige Amerikaanse rock. En dan met name de fans van de bandleden Axl Rose, gitarist Slash en bassist Duff. De vormgeving in een stadion en de soundrack met een meerdere Guns N` Roses hits maakt het spelplezier helemaal compleet.

Finn and the Swirly Spin

Een unieke slot game zonder winlijnen. We beschreven al eerder in de Finn and the Swirly Spin slot game review op onze site het concept met de 5×5 speelgrid die spiraalvormig – of als een doolhof – naar het midden loopt en waarin je wincombinaties kunt behalen. Dat alles in een thema dat gewijd is aan de typische Ierse kabouter of ‘leprechaun’. Een aanrader.

Warlords: Crystals of Power

Grafisch een overweldigend mooie game voor de liefhebbers van de fantasy en wargames. Met een uitgebreide set features waar je als slot liefhebber helemaal los mee kunt. Niet voor niets is Warlords: Crystals of Power een van de leukste NetEnt slotgames die de afgelopen jaren is verschenen.